85 kiló vagyok és 175 cm kb két szülés után 15 kilótól kellene megszabadulnom hogyan álljAk neki?
Mit értesz kb két szülésen, Szerintem kb 15 kg akartál írni. Véleményem szerint elég a minusz 10kg is. Én mindenkinek elsősorban a rendszeres és változatos étkezést szoktam javasolni. sok zödség,gyümi, sok rost, kevesebb zsíros étel. Felesleges cukor kerülése és lehetőleg napi 5x étkezés, de ha nem megoldható legalább 3x. Esténként legyen meg a vacsora idő, mondjuk este 7 és utána ne egyél semmit, folyadékot is csak cukormentest: vizet, gyümölcslét ilyeneket. És napi rendszerességgel sportolni. S már ez az életmód váltás is megteszi a hatását. S ami még fontos én nem hiszek gyorsan sokat sodákban... legyél magadhoz türelmes és akkor menni fog. Min egy évet adj magadnak a fogyásra... átáll a szervezet, az agy vagyis te magad az új életvitelre.
Nekem ezek a dietetikai elveim ezzel. Még én sem fogyóztam soha és mindkét szülés után le tudtam adni a felesleget csak azzla,hogy oda figyletem rendszeres legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!