Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 85 kiló vagyok és 175 cm kb...

85 kiló vagyok és 175 cm kb két szülés után 15 kilótól kellene megszabadulnom hogyan álljAk neki?

Figyelt kérdés
Még soha nem fogyókúráztam nem vagyok elég kitartó hozzá
2008. jún. 20. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Mit értesz kb két szülésen, Szerintem kb 15 kg akartál írni. Véleményem szerint elég a minusz 10kg is. Én mindenkinek elsősorban a rendszeres és változatos étkezést szoktam javasolni. sok zödség,gyümi, sok rost, kevesebb zsíros étel. Felesleges cukor kerülése és lehetőleg napi 5x étkezés, de ha nem megoldható legalább 3x. Esténként legyen meg a vacsora idő, mondjuk este 7 és utána ne egyél semmit, folyadékot is csak cukormentest: vizet, gyümölcslét ilyeneket. És napi rendszerességgel sportolni. S már ez az életmód váltás is megteszi a hatását. S ami még fontos én nem hiszek gyorsan sokat sodákban... legyél magadhoz türelmes és akkor menni fog. Min egy évet adj magadnak a fogyásra... átáll a szervezet, az agy vagyis te magad az új életvitelre.

Nekem ezek a dietetikai elveim ezzel. Még én sem fogyóztam soha és mindkét szülés után le tudtam adni a felesleget csak azzla,hogy oda figyletem rendszeres legyek.

2008. jún. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!