Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 bite dietről vélyemények?

5 bite dietről vélyemények?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltam kb 1-1,5 hétig és tényleg fogytam vele, most megint elkezdtem. A lényeg ugye az, hogy a reggelit kihagyod(egy kávé belefér), ebédre 5 harapás akármiből és vacsira is ugyanez. + min. 1 harapás fehérje.Eredetileg napi 2 Snickerssel van kitalálva, az 560 kalória, de én ezt a napi 10 harapást egészséges kajákból eszem.

Mit gondoltok a diétáról?

2013. jún. 8. 13:03
1 2
 1/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Ez kb. 1 paradicsom 1 harapás hússal egy étkezésre. Inkább nem írom le a véleményem.
2013. jún. 8. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem veszitek észre hogy mindenféle hülye csodadiétát kitalálnak amitől hetente 4 kilót lehet fogyni.Ez mind hazugság( egy héten zsírból max 1-1,5 kilót lehet fogyni) meg az is hogy egy nap 3x lehet enni,mert ez se igaz.Naponta 5x-6x kell enni a fogyáshoz hogy folyamatos legyen az anyagcseréd és meggátold hogy az izomból fogyjál(mert ha izomból fogysz akkor valószínű szarabbul fogsz kinézni mint annakelőtte.És inkább az étel minőségén van a hangsúly fehérkenyér helyett pl. zabpehely vagy keress utána a JÓ szénhidrátforrásoknak az interneten és azokból próbáld fedezni a ch-beviteled,fehérjét pedig 2 tskg /nap és pl csirkéből ezért is szoktak rizst csirkével enni mert a rizs 85-90%-a jó szénhidrát.És 40 percnél több kocogás.Higyj nekem ez a jó út nem ezek a hülye modern csodadiéták.
2013. jún. 8. 13:42
 3/11 A kérdező kommentje:
és ha én nem vagyok éhes és szeretek úgy felkelni, hogy a hasam laposabb és egy hét alatt szenvedés nélkül kb 3 kilóval könnyebb leszek?:)
2013. jún. 8. 13:52
 4/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Azt mondd meg nekem kérdező, hogy ezelőtt miért hagytad abba 1 hét után, és most miért van rá szükséged újra? A hasad azért volt lapos és a súlyod kisebb, mert a minimális étkezésnek köszönhetően kiürültek a beleid. De a fogyás nem ez, hanem amikor zsírt veszítesz.
2013. jún. 8. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Le is vághatod a karodat, könnyebb leszel. Koplalhatsz, könnyebb leszel.

Zsíros sovány koplaló szörny leszel. Snickers.. kár, hogy nem veszed észere hogy cukros kaján, vagy koplaláskor zsírt raktároz a tested.

Te leszel a következő aki rohadt beteg lesz és majd rád kell költeni. Figyelj, hajrá. Ha ennyire unatkozol/egyszerű vagy.. akkor nincs mit tenni veled. Mondjuk hogy a szociális érzékenységemről tájékoztassalak: hagynálak éhen halni napi 2 snickersen. Mert igazából.. ha te magad ennyire tartod az életedet, egészségedet akkor minek élsz? Mi költsünk rád, majd a közös társadalombiztosítás, egészségügy költsön rád? Amikor így sz.arsz az egészségedre? Minek?

Csináld amit akarsz, te vesztesz vele a legtöbbet. És nem zsírt :D

2013. jún. 8. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy kevesebb leszel...Amíg nem iszol egy pohár vizet vagy nem reggelizel.
2013. jún. 8. 15:47
 7/11 A kérdező kommentje:
hm. engem szórakoztatnak az ilyen primitív válaszolók:) eszem. csak kevesebbet. elég sokan lefogytak már vele, én bízom benne. nem vagyok éhes, ehetek akármit. kb 1 hónapja azért hagytam abba 1.5 hét után, mert vizsgáztam, utána buliztunk, egy hét alatt elég sok alkoholt fogyasztottam, amit ugye nem lehet így nem láttam értelmét, hogy folytassam. de most csinálom egy ideig azt hiszem.
2013. jún. 8. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:

És akkor mi vagyunk primitívek. Ezt nem csak az egód mondatja veled? :(

Csokit ehetsz, alkoholt nem. Mégis miért?

Tartod az elméletedet, hogy tápanyagokra nincs szükséged? Mert egy 'bármiben' nem sok tápanyag van, kevés bármiben meg aztán pláne. Vitaminok, kellő mennyiségű fehérje (merthogy 1 harapás.. pffff) ásványi anyagok? Majd fénypostával kerülnek a szervezetedbe?

Vajon ha a zsírégetés egy természetes biokémiai folyamat a szervezetedben, akkor HIÁNYOS, KEVÉS táplálkozás mellett hogyan fogják a szerveid működtetni a zsírégetést?

Ha éhezni kezd a tested (persze, 5 harapásnyi kajával Te biztos nem éhezel, mi meg csak poénból eszünk jóval többet mind energiában, tápanyag mennyiségben meg pláne) és ugye zsírt tartalékol a végső túléléshez.. a fölösleges izomszövetet elkezdi lebontani.. mint fölösleges energiát felhasználó szövet + mint tápanyagforrás, akkor abban hol is van a fogyás?

Lehet hogy ilyen egyszerű, elég minimális kaját enni és az is lehetőleg ne legyen étel, csakhogy ennyi esze a legtöbb embernek van. Így is esznek, szerinted jól néznek ki? :))

2013. jún. 8. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
hm..primitív.Az igazságot mindig nehezebb elfogadni.De mindegy hála isten nem az én egészségem megy tönkre 2 snickerssel egy nap(de ezt remélem te se gondoltad komolyan hogy egy emberi szervezet beéri 2 szarral egy nap amiből semennyi tápanyagot nem tud kivonni szinte de most tényleg gondolj bele azt az 500 kalóriát ami kettőbe van azt ülve elégeti(főleg ha egy nap meg is mozdulsz) a szervezeted,és utána mit gondolsz miből nyer energiát?Na igen itt jössz te.:A zsírból-Hát na ebbe tévedsz.A szervezetnek könnyebb hozzányúlni az izmokhoz mint a zsírhoz),na de még ez is mindegy NEKEM.)Gondolom akkor te jobban értesz ehhez a témákhoz ha ilyen hülyeségeket irsz ki--na de még ezt is elnézem mert nem tudhat elsőre mindent az ember--.De az hogy a hülyeségedet leirod és akik útba akarnak igazítani, hogy teljesen rossz úton vagy a "diétába" és segíteni akarnak (mert kérdezted a véleményüket) és te meg leprimitívezed őket ez azért a bunkóságnak egy elég magas foka.
2013. jún. 8. 19:31
 10/11 A kérdező kommentje:

jajaj. En nem az osszes valaszolot hivtam primitivnek, felre ne ertsetek, bocs. Es ha en is ertek hozza egy kicsit?:) en velemenyekre voltam kivancsi es nagyon orulok hogy kapom oket.

Attol hizol, amit megeszel:)!

2013. jún. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!