5 bite dietről vélyemények?
Nemrég csináltam kb 1-1,5 hétig és tényleg fogytam vele, most megint elkezdtem. A lényeg ugye az, hogy a reggelit kihagyod(egy kávé belefér), ebédre 5 harapás akármiből és vacsira is ugyanez. + min. 1 harapás fehérje.Eredetileg napi 2 Snickerssel van kitalálva, az 560 kalória, de én ezt a napi 10 harapást egészséges kajákból eszem.
Mit gondoltok a diétáról?
Le is vághatod a karodat, könnyebb leszel. Koplalhatsz, könnyebb leszel.
Zsíros sovány koplaló szörny leszel. Snickers.. kár, hogy nem veszed észere hogy cukros kaján, vagy koplaláskor zsírt raktároz a tested.
Te leszel a következő aki rohadt beteg lesz és majd rád kell költeni. Figyelj, hajrá. Ha ennyire unatkozol/egyszerű vagy.. akkor nincs mit tenni veled. Mondjuk hogy a szociális érzékenységemről tájékoztassalak: hagynálak éhen halni napi 2 snickersen. Mert igazából.. ha te magad ennyire tartod az életedet, egészségedet akkor minek élsz? Mi költsünk rád, majd a közös társadalombiztosítás, egészségügy költsön rád? Amikor így sz.arsz az egészségedre? Minek?
Csináld amit akarsz, te vesztesz vele a legtöbbet. És nem zsírt :D
És akkor mi vagyunk primitívek. Ezt nem csak az egód mondatja veled? :(
Csokit ehetsz, alkoholt nem. Mégis miért?
Tartod az elméletedet, hogy tápanyagokra nincs szükséged? Mert egy 'bármiben' nem sok tápanyag van, kevés bármiben meg aztán pláne. Vitaminok, kellő mennyiségű fehérje (merthogy 1 harapás.. pffff) ásványi anyagok? Majd fénypostával kerülnek a szervezetedbe?
Vajon ha a zsírégetés egy természetes biokémiai folyamat a szervezetedben, akkor HIÁNYOS, KEVÉS táplálkozás mellett hogyan fogják a szerveid működtetni a zsírégetést?
Ha éhezni kezd a tested (persze, 5 harapásnyi kajával Te biztos nem éhezel, mi meg csak poénból eszünk jóval többet mind energiában, tápanyag mennyiségben meg pláne) és ugye zsírt tartalékol a végső túléléshez.. a fölösleges izomszövetet elkezdi lebontani.. mint fölösleges energiát felhasználó szövet + mint tápanyagforrás, akkor abban hol is van a fogyás?
Lehet hogy ilyen egyszerű, elég minimális kaját enni és az is lehetőleg ne legyen étel, csakhogy ennyi esze a legtöbb embernek van. Így is esznek, szerinted jól néznek ki? :))
jajaj. En nem az osszes valaszolot hivtam primitivnek, felre ne ertsetek, bocs. Es ha en is ertek hozza egy kicsit?:) en velemenyekre voltam kivancsi es nagyon orulok hogy kapom oket.
Attol hizol, amit megeszel:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!