Mik az alapvető diétás élelmiszerek?
Akkor rosszul fogalmaztam.
Nem egy konkrét diétát követek, hanem próbálok egészségesebben és kevesebbet enni.
Fogyókúra esetén kerülendő általában a magas ch-tartalmú, a nehezen emészthető, túl-zsíros kajákat. Ezek elsősorban a kenyér és tésztafélék, a sütik, a nasik, a bolti cukrozott üdítők.
Nyugodtan eheted a húsféléket, azok közül is inkább a baromfiból a száraz-húsok bőre nélkül és a hal. Persze a sertés-marha is szóba jöhet, ha nem a zsíros-mócsingos része vagy legalább az elkészítés módja inkább kisütni, mint belefőzni a zsírt.
Nyugodtan eheted a zöldségféléket és a kevésbé édes, kevesebb cukrot tartalmazó gyümölcsöket.
Diéta: amikor valakinek olyan betegsége van, hogy a szervezet emésztő-szerveit kímélnie kell időlegesen vagy véglegesen. A diétás étrendet az alapján szokták megállapítani, hogy milyen betegség miatt szükséges.
Ez az állapot nem azonos a fogyókúrával, jó lenne, ha nem kevernénk a kettőt össze.
Húsok, zöldségek..
Mégis mi más. A zsírok természetes alkotói az állati szöveteknek: mind a belső szervekben, mind az izomrostok között illetve az azt borító kötőszövetben jelen van. Kiváló energiaforrás és alapvető tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!