Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mely üzletekben találhatok...

Mely üzletekben találhatok Müller diétás tejberizst?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Tecsó, auchan.

El ne hidd, hogy egy tejberizs lehet 'diétás'.

A rizs az tömény cukor (keményítő), a tej sok növekedési faktort tartalmaz, és zsírraktározást, gyarapodást idéz elő a testedben. Ne dőlj be reklámoknak. Ha csak az íze miatt ennéd, akkor a hosszabb leírást hagyd figyelmen kívül! :)

2013. jún. 3. 21:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha barna rizsből, édesítő szerrel és zsírszegény tejjel csinálom, az mennyire gáz? Amúgy már fél éve nem ettem ilyesmit, de most már nagyon rákívántam, nem gondoltam rendszeresíteni a dolgot.
2013. jún. 4. 00:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem miért pontozzátok le TaplalkozasHarcmuves válaszát. Lehet hogy kicsit radikálisan látja a dolgokat, de sok dologban igaza van. Nem eszem rizst, nem eszek cukrot, le is ment rólam 10 kg 2,5 hónap alatt, pedig egy percig sem éheztem. A tejtermékekről nem tudok nyilatkozni, mivel laktózintoleranciám van.
2013. jún. 4. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tolsz hozzá laktáz enzimet (lehet kapni patikákban, ha 'igazolásod' van róla hogy érzékeny vagy akkor olcsóbb is) bírni fogja a gyomrod a tejberizs tej részét.

Mint mindig: ha csak alkalmanként eszed, hízásba/fogyásba nem zavar be. Nem tudom barna rizzsel és édesítővel mennyire finom, viszont nem hiszem hogy sokkal jobb lenne. Én 'normálisan' készíteném el vagy ennék valami csokis vagy fahéjas müller rizst, ha már lúd.. legyen kövér! :)

Vagy ugye az alternatíva, kókusztejszínes 'kókusztejberizs' természetes édesítőszerrel, nyilván más íz lesz de vannak akik keresve a régi ízeket (tejberizs) új alapanyagokkal még jobbakat is találnak.

2013. jún. 4. 07:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez a kókusztejes jól hangzik. Tudok a tabiról, de általában inkább lemondok a tejről, egyszerűbb és egészségesebb, mint heti szinten kapkodni be a műenzimet.
2013. jún. 4. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
műenzimet + eleve a tejet. Valóban jobb lemondani, én sem eszem már rég.
2013. jún. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!