Hogyan folytassam a fogyókúrámat?
A porckopás megfelelő bemelegítéssel megelőzhető lett volna. Igaz még így sem késő. Ha nekikezdesz edzeni, a melegítésre és a nyújtásra nagyon figyelj oda. Kezdésnek nem is javasolnám a futást, inkább lehetőség szerint ússz, biciklizz, edzz kardiógépeken, vagy ha ezt nem tudod megoldani, akkor kezdésnek gyalogolj, és figyeld hogy reagálnak rá az ízületeid.
A csicsás kaja alatt nem tudom mit értesz, de inkább erre adj neki pénzt, mint szemét kajára, cigire, piára stb. Nem kell túlbonyolítani, sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), rizs, teljes kiőrlésű minden, sok zöldség és gyümölcs, sovány tejtermékek, no cukor és liszt.
Fegyencedzéssel nincs sok jó tapasztalatom, pedig én nagyon próbálkoztam...bár kitudja, lehet másnak bejön.
De mielőtt újra elkezdesz aktívkodni, orvossal mindenképp nézesd meg az ízületeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!