Mostanában rám tör egy zabálási kényszer, mit tehetnék ellene? .
Szia ,először is gratulálok.!
Másodszor 1 cipőbe járunk.
Én 38 kg-ot fogytam életmódváltással.
Csakhogy mostanság kicsit messzire mentem.
Ma pl:-2 db paula,2db vaníliás danett,3 db túrórudi ,6db fornetti.
Most azzal a módszerrel fogom ezt befejezni,hogy lezdek egy füzetet
Ajánlom,hogy kis spirál legyen ès ne 30ft-os.
Szép mintás legyen.(egyszer belefér)
Az első lapra felírtam,hogy szabályok a következő páros lap nekem bal oldalára,hogy rossz étrend,a páros lap nekem jobb oldalára,hogy életmódváltó napló.Lapoztam és ott oszlopokat csináltam .Hátul a füzet végéből leszámoltam 10 db lapot (én kicsi betűkkel írok).7db lapra egy internetes kalória táblázatot lemásoltam az utolsó 3 lapra pedig azt írtam fel , hogy súly ,ezt úgy osztod ahogy akarod.Én annak ideén így fogytam le a maradék 10 kg(újítás a kcal táblázat).
Ezt beteszed a táskádba egy tollal és már jó is.
Először még nekem is vissza kell szoknom,mert minden nap elhatározom,hogy ma nem eszem èdessèget,de most rájöttem ,hogy miért küzdöttem 5 éven keresztül , miért tűröm azt a sok fájdalmat,és nem az a válasz hogy egy pudingért.Annyit szenvedtem,hogy nem fog mindent elrontani egy(csomó puding)meg csoki.
Ajánlom még a kaloriabazis.hut is.
Sok sikert és erőt kívànok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!