Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha zölséget, tojást, húst...

Ha zölséget, tojást, húst eszek korlátlan mennyiségben akkor nem hízok el?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 20:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 6. 20:57
 2/19 A kérdező kommentje:
ez számomra hihetetlen:O
2013. jún. 6. 20:58
 3/19 anonim ***** válasza:
sőt még ehetsz gyümölcsöt,olajas magvakat( mandula,dió,mák) ,zsíros húsokat is..
2013. jún. 6. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:
Annyit nem tudsz megenni, hogy hízz. PL. 10 tojásos rántotta az 1300 kalória, én pl nnyit nem szoktam enni, de ha ennyi kalóriát viszek be reggel délelőtt majdnem estig el vagyok. A zöldség meg amúgy is sok rostot tartalmaz, húsban sok a fehérje, tojásban zsír, azok nem rakodnek le hájként.
2013. jún. 6. 21:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Leteszteltem. Nem. Tényleg hihetetlen. Én zsírt is sokat eszek, a kókuszzsírt gyakorlatilag kanállal, és mégis fogyok. A kávémat régen zsírszegény tejjel ittam, most meg jó zsíros kókusztejjel. Tulajdonképpen az egész napot végigzabálom. Ez van, így működnek a dolgok.
 6/19 anonim ***** válasza:

Azért nem nagyon próbáld ki, mert utána meg szenvedhetsz azzal, hogy megint normális méreteid legyenek.

Ez CSAK mese, olyan nincs, hogy valaki zabál és nem hizik.

7/19 A kérdező kommentje:
Na jó akkor most mit csináljak?:S
2013. jún. 6. 21:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, aztán majd meglátod hogy reagál rá a tested nem vagyunk egyformák.
2013. jún. 6. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:

NEM ... eszel korlátlanul. Korlátoz a gyomrod mérete, befogadó képessége + az éhséged, jóllakottságod.

Egyébként mivel a tested ilyen táplálékokhoz szokott, és a táplálkozásnak nem az az eredeti célja hogy beteg és kövér legyél.. így az igazi táplálkozás nem beteggé és kövérré tesz. Igazából van benne logika. Kár, hogy sokaknak a cukor meg lisztevés jelenti a táplálkozást, az egy kicsit más'tészta'.

2013. jún. 6. 22:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Ez az étrend csak akkor működik ha kalóriadeficitet teremtesz. Én pontosan az ellentétét követem és ledobtam nemrég 5 kilót úgy hogy nem is akartam, nem is tudtam hogy ennyi volt rajtam. Rizs, burgonya, gyümölcsök, zöldségek, stb töménytelen mennyiségben. Mostanában napi 3-5ezer kalóriát eszek ezekből és max 1 órát mozgok (kerékpár/futás). Ha zsírt eszel és nem vagy deficitben, hízni fogsz.A Ch nagyon nehezen rakodik le zsírként, szinte lehetetlen elhízni tőle. Ennyire egyszerű. És igen, van tudományos háttere: Dr McDougall, keress rá és megtapsollak ha be tudod bizonyítani hogy nincs igaza. Rengeteg tényleges kutatással tudja bizonyítani. Ha őt sikerül megtalálnod akkor a többi hasonló doktorba is bele fogsz botlani akik ezt alátámasztják.A Paleo csak egy divatdiéta.

http://www.youtube.com/watch?v=xnrWCnCQBOg (minimális angol tudás szükséges)

2013. jún. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!