Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164 cm és 42 kg. Ez nagyon...

164 cm és 42 kg. Ez nagyon kevés egy 20 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék egészségesen hízni és mennyi lenne az ideális súly?
2013. jún. 6. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

sokan szeretnének ilyen vékonyak lenni!

szerintem egészségesen nem lehet hízni, próbálj meg este 6 után enni, garantálom hogy hízni fogsz. Bár nem biztos, mert ez nagyrészt a genetikától is függ.

2013. jún. 6. 20:12
 2/5 anonim válasza:
54-kg nak kellene lenned !! :) egyél sok hust krumplit és kenyeret !! és édeséget chipset :)mindent amiben sok a kcl... egészségessen nem lehet sajnos hízni...
2013. jún. 6. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

12 evesnek is keves lenne ilyen magassaghoz.

Es nem 54 kgnak kellene lenned, de minimum annyna igen..bar akar 70-5 kg mellett is vekony lehetnl, ha izmos lennel

Hizni meg egy tomegnovelo, feheredus etrend es rendszeres sport mellett tudnal

2013. jún. 6. 21:54
 4/5 anonim válasza:
Szerintem szedj fel pár kilót! A legtöbb fiú, férfi azt szereti, ha van mit fogni a nőn!
2013. jún. 6. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne édességekkel meg egészségtelen dolgokkal hízz csak beteg leszel!:) A sok dagi most rajtad éli ki magát az ilyen tanácsokkal. :D

Szerintem 50-54 kilóval nagyon formásan karcsú lennél. Egyél sok fehérjét, zöldséget gyümölcsöt, olajos magvakat és sportolj, ilyen szempontból ugyanazt kell tenned mint a 'diétázóknak' csak neked jóval nagyobb mennyiségeket kell enned. :)

2013. jún. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!