Szerintetek egy 159 cm magasságú lánynak kevés a 45 kg?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 20:30
1/14 anonim válasza:
Sztem nem. Bár nagyban függ az életkortól is, csontozattól, izomzattól. A BMI szt alacsony.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem.. Én is hasonló magassággal rendelkezem(162cm) és ehhez vagyok 47 kg. bár ez a csontozattól is függ, hogy milyen testalkatod van:)
3/14 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok,és a csontjaim elég vékonyak,az izomzatom gyenge...ha hízok minden a hasamra megy és az arcomra... :/
2011. ápr. 25. 20:39
4/14 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném azt hogy régen 53 kg voltam és lefogytam 45-re...és most azt mindenki azt állitja hogy túl sovány vagyok...
2011. ápr. 25. 20:41
5/14 anonim válasza:
szerintem nem vagy sovány. csak megszokták az 54 kg-os alkatodat, és azért meglátszik az a pár kiló minusz:) így vagy jó..
6/14 anonim válasza:
szerintem az pont jó. én 160cm vagyok és 42kg, és mindenki azt mondja hogy biztos anorexiás vagyok, pedig nem durva.
7/14 anonim válasza:
kórosan sovány vagy te is és a 160 cm/42 kg-os is
8/14 anonim válasza:
Szerintem pont jó a 45 kg, nem kell se híznod, se fogynod:)Én is 159 cm vagyok, csak én 49 kg.Nagyon rosszul érzem így magam.Az álmom, hogy én is 45 kg legyek.Már rajta vagyok azon, hogy lefogyjak 4 kg-ot.
9/14 anonim válasza:
A normálishoz mérten soványabb vagy. Nem tudom kórosan-e, de szerintem már átbillentél az átlagos soványság egy egészséges határán.
10/14 anonim válasza:
szerintem is teljesen normális :) én 160 vagyok 50 kg,de nekem ez sok,látszik rajtam nagyon,így én is olyan 45 kg körül szeretnék lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!