Ez hány kcal égetése naponta?
Reggel (felkelés után szoktam szinte rögtön)
http://www.youtube.com/watch?v=YSmo3b69yEE
Napközben csak tanulni tudok(olyan 5-6 órát, mert vizsgaidőszak van.)
Este: http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Napközben pedig max anynit mozgok, amíg kimegyek elvégezni a dolgom, meg a boltba.
Esetleg még,ha jól haladok a tanulással futni megyek közepes tempóban olyan 2 km-et.
Ez kb hány kcal elégetése? Ha lehet részenként lebontva.
Ezt senki sem fogja tudni megmondani neked.
Ennél csak egyszerűbbeket kérdezhetsz, komolyan :)
Léteznek-e alienek, Justin Bieber tényleg fiú-e.. ezekre akár még lehetne is válaszolni, de hogy TE mennyi energiát használsz el a különböző edzésekkel..
Talán van rá vizsgálati módszer, ha vizsgálják az oxigén felhasználásodat.. de megsaccolni egy fórumon, szinte lehetetlen. Meg miért is..? Annyi kalóriát ennél mint amennyit elhasználsz? Értelmetlen.
a 30ds azt hiszem 100-300 kcalt éget, a hasizom meg nem lehet valami sok.. mondjuk 50-100.a futás se olyan sok (futhatnál kicsit több ideig, ha már el tudsz menni)
egyébként meg dicséretes, hogy vizsgaidőszakban is fordítasz időt a sportra:)ajánlom a bikram jógát, abból 1,5 óra(egy alkalom) 900-1000 kalóriát éget el.bocsi, nem reklámügynök vagyok, vagy ilyesmi, de én is nemrég kezdtem jógázni,és nagyon szeretem:)
Értem.
Köszönöm Szépen :)
Majd lehet kipróbálom, bár a jóga elvenné az egész testmozgásra szánt időt.
Később viszont tuti,h kipróbálom.
A jóga tényleg jó.
Plusz mit csinálok inkább: egy testmozgást ami kalóriát éget, vagy egy gyógytornát ami segít a hormonális egyensúlyom fenntartásában, így az egészséges testzsír mennyiség megtartásában? Hát nyilván az utóbbit preferálom, legalábbis én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!