Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az előre...

Mit lehet tenni az előre domborodó has ellen?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam plasztikai sebésznél, azt mondta azért domborodik a hasam előre mert mikor terhes voltam megnyúlt a hasam középső részében az izom, tehát nincs ami oda tartsa a bőrt,csak egy hártya van ott. Tudok ezzel valamit kezdeni? Felülésekkel tudok oda valahogy izmot csinálni, vagy marad a plasztika?
2013. jún. 5. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:

a jógában van egy un hasbehúzás gyakorlat,ami egészen másképpen terheli a hasizmokat,mint a többi.

és szülés után a fűző viselése egy ideig.

de amúgy igen,a belső hasizmokban is ki lehet fejleszti olyan fajta izomzatot és légzést,amit tökéletesen uralhatsz pl-

http://www.youtube.com/watch?v=E3jVEAWsh4c

szóval irány egy jó kemény hatha jóga,vagy power jóga edzés.

2013. jún. 7. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:

A plasztika nem (jó) megoldás!

Először is, nézd meg hogy a csípőd előre dől-e. Itt egy kép:

[link]

Ez könnyen okozhat ilyen "tünetet". Rengeteg embernek van, a rossz testtartás egyik leggyakoribb eleme. Okai lehetnek: gyenge hasizmok, gyenge hátsó combizmok és túl feszes csípőfeszítő izmok.

Itt egy videó, ezt feltétlen nézd végig, segíteni fog.

[link]

2013. jún. 8. 03:15
 3/6 anonim ***** válasza:

A testet edzeni kell.

Jógázni kell, erősíteni kell.

Plusz úgy enni, hogy ne zsírosodjunk.

Te ezek közül mennyire figyelsz?

2013. jún. 8. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A hasprés, felülés az egyik gyakorlat lesz amit érdemes végezned, igen!
2013. jún. 8. 07:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Figyelek az étkezésre is, nem vagyok kövér, 160 cm és 56 kg vagyok. A hasammal vannak gondok, és ugye maradt felesleges bőr is rajta. :(

Azzal nem tudok mit kezdeni.

2013. jún. 8. 12:20
 6/6 anonim válasza:
mi lettk érdező a hasaddal azota?
2021. szept. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!