Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mindig a nőket bántják...

Miért mindig a nőket bántják inkább a súlyuk miatt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy több kövér nő van, mint kövér férfi, de ez még nem lenne ok erre. A nőknek olyan könnyen be tudnak szólni (elsősorban a férfiak), a kinézetük, kövérségük miatt. Pedig valljuk be, egy kövér férfi látványa sem jobb semmivel. Arról ne is beszéljünk, hogy ha kisebb a súlyfelesleg. Pl. van egy kis hasa egy férfinak az szinte fel sem tűnik, megszokott, hogy pocakosak a férfiak... De ha egy nőnek van egy kis hasa, hát mégis miért nem képes lefogyni? Meg jönnek a férfiak azzal a dumával, hogy ha a nők hozzámennek valakihez, családot alapítanak, mennyire el tudják hagyni magukat. És a férfiak talán nem? Dehogynem, rengeteg, csak hát nekik szabad, azzal nincs semmi gond. Persze tisztelet a kivételnek, vannak olyan férfiak is akik edzenek és nincs súlyfeleslegük.

Vagy az is lehet, hogy csak az én környezetem ilyen, de én úgy vettem észre, hogy sokkal elfogadottabb ha egy férfi túlsúlyos, mintha egy nő.

2013. jún. 4. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én nő vagyok, de nem bírom a túlsúlyos nőket. A férfiak annyira nem rondák pocakosan, mint egy nő kövéren. Azt nem értem, hogy a nőket mért nem zavarja, és már néhány kiló plusztól kiborulok.
2013. jún. 4. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az még senkinél sem "ronda" ha van pár kiló plusz de ugyanúgy látszik nőkön, férfiakon.
2013. jún. 4. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A túlsúly egyik nemnél sem esztétikus.
2013. jún. 4. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a női nem tisztelete miatt és 'szeretetből' szólom le a kövér nőket.

Miért, ez értelmetlennek hangzik..

Azért, mert nekem mindegy milyenek a férfiak. Férfiakat nem nézek meg az utcán, férfiak nem fognak gyereket szülni, férfiakon semmi sem múlik (ez van).

A nőknek viszont egészségesnek kell lenniük, ők lesznek akik életet adnak a következő generációnak, az ő életmódjuk szorosabban összefügg a gyerekeikével.. Ráadásul a nők lehetnek szépek, egy férfi.. legfeljebb férfias vagy helyes, jó megjelenésű lehet. Egy nő az egészsége miatt és a nőiesség miatt is legyen egészséges (ne sovány, ne elhízott) megjelenésű.

Hát ezért. Tehát minél többet ba.szogatom a nőket, annál inkább fontosnak tartom őket / férfiak rovására. De nekünk is figyelnünk kéne az egészségünkre, kinézetünkre. Nagy igazság!

Kerestetnek aggódó nők, akik egészséges férfiakért kiáltanak. Tessék motiválni a pocakos férfiakat, hogy fogyjanak le.

Személyes részhez: engem szíven üt amikor elhízott gyerekeket, vagy felnőtt nők körében 'fogadd el hogy elhízott (igazából beteg..) vagy' mozgalmat látok pl. Duciland.

Egyszerűen sajnálom, hogy erre halad a világ. Férfiakon ha elhízottak csak röhögök egyet, majd legfeljebb nem lesz nője, ha ekkora az igényszintje.

2013. jún. 4. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:

A férfiak is lehetnek helyesek ahogy írtad, sportosak, izmosak, férfiasak..

Engem nem érdekel, nem zavar ha valaki túlsúlyos, akár nő vagy férfi, mert az ő dolga, hogy mit kezd az életével, csak tényleg érdekes mennyire meg tudják szólni a nőket a kilók miatt.

És nem a motivációról beszélek, mert az teljesen más dolog. De egy olyan beszólás, hogy "koca" csak még nagyobb önsajnálatot ad egy nőnek (legalábbis a legtöbbnek) szóval nem így kéne motiválni senkit.

Attól meg, hogy a nők szülnek, még a férfiakon is sok minden múlik. Például a gyerekkel ugyanúgy elmehet sportolni az apuka is mint az anyuka.

2013. jún. 4. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egészséges a látásmódod.

Valóban mutathatnának példát a férfiak is.

És természetesen nincs értelme különbséget tenni a nemek között, az egész értékrend kérdése. Valakinek fontos, valakinek kevésbé. És eleve beszólni, beleszólni a témába is értelmetlen. Lehet nekem megvan a véleményem, de nyilván nincs elég hatalmam hogy ezt ráerőltessem másra. Annak meg nincs értelme hogy elrontsam másnak a napját, közben a saját hangulatomat is negatív irányba fordítsam.

Lehetne hagyni az egész témát. Csak a világ nem tökéletes, szeret az ember nem a saját dolgával foglalkozni - esetleg jót akar, esetleg az kérdést mint komoly társadalmi probléma fogja fel, és ezért foglalkozik vele mivel mindenkit érintő kérdés.

De a férfiak pont ugyan annyi figyelmet és 'cseszegetést' érdemelnének meg mint a nők.

2013. jún. 4. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont most történt, hogy meghalt egy baba, mert elakadt a válla születés közben. 5-6 kilós volt kb, anyuka is túlsúlyos, ezért nem akarták császározni, pedig tudták, hogy nagy a gyerek. Szóval oda kéne figyelni, főleg ha terhes, akkor már a gyerekért is felelős. Egyébként szemtől szemben nem szoktam őket megszólni, de a szépérzékemet nagyon is zavarja, főleg a villamoson, ha hozzápráselődök egy ilyenhez.
2013. jún. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!