Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 3 hónap alatt 10...

Szerintetek 3 hónap alatt 10 kg leadása reális?

Figyelt kérdés
elkezdtem edzőtermi tornára járni és mellette diétázom + biciklizem + tervezek néha úszni kicsit. szerintetek így leadható az a 10 kg? sztem összesen kb ennyi a jelentős felesleg, utána még mindig nem a "csontsovány, kilóg minden csontom" lennék.
2009. okt. 6. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Amit kérdezel az lehetséges,kb 11 dekát terveztél naponta lefogyni.Csak tőled függ,ha keveset eszel lefogyhatod.
2009. okt. 7. 04:07
 2/3 anonim válasza:
reális, én 2 hónap alatt fogytam 15kg-ot. Az egész dolog 80%-ban a diétán dől el, általában napi 6x étkezés, akkor is keveset, és azt se mindegy hogy mit! Pl a kenyeret teljesen ki kell vonni az étrendből, és csak pl csirkehús, rizs sok zöldség és gyümölcs! remélem tudtam segiteni! 17/F
2009. okt. 7. 07:00
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat.
2009. okt. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!