Hogy tudnám elérni, hogy vékonyabb legyen a derekam?
5-ös, mint kiderült, nem (én 160 vagyok).
Kérdező!
164-hez 48,3 vagy és még tovább akarsz fogyni???
Helyi fogyás NINCS.
Ahhoz, hogy tovább "karcsúsodj", máshonnan is kellene még fogynod.
Nem lehet, hogy ALMA alkatod van? Vagy BANÁN? Nekik "vaskosabb" genetikailag a derekuk a többi testrészükhöz képest.
16, történetesen paleós vagyok.
17, de ha a hasam nem fogy, (sőt az egész törzsem se nagyon), akkor már nem MINDENHONNAN fogyok, tehát nem igaz, hogy az ember egyformán fogy minden testrészéről. Már csak az a kérdés, hogyan tudom elérni, hogy máshonnan fogyjak, mint eddig, bár gondolom van egy határ, amikor már a hasam is elkezd végre csökkenni a derékméretemmel együtt, mert máshol már nincs zsír.
na, ha paleós vagy, akkor jó :) szerintem kardiózni nem kell, edzeni edzhetsz, de nem muszáj hasra és egy héten elég 3x, annál több nem jó. Számít még az is, h nem szabad stresszeni és hogy 8-9 órát aludj, sötétben! (elvileg lednek meg beszűrődő fénynek se szabad lenni)
Én inkább súlyzós edzést vagy saját testsúlyos edzést (fegyencedzés) csinálnék heti 2-3x.
Lehet h csak átmenetileg állt meg. Mennyi kalóriát eszel kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!