Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt 48 kg voltam , most 57 kg vagyok (163 cm vagyok), viszont 48 kg-sen kövérebbnek néztem ki mint most. Miért lehet, hisz én fogyni szeretnék! Nem eszem édességet, sem fehér lisztből készült ételeket, zsírosakat egyáltalán, sok zöldséget és fehérjét eszek , cukros italokat kerülöm és nem eszem túl magam, elegendő vizet iszom. Október óta heti 3X futottam 1-1,5 órát, és 1X jártam edzőterembe. Februártól hetente 6X kerékpározom (3X hegyi , 3X egyenes úton legalább 30 percet), naponta tornázom, jógázom és ugrókötelezek. Mégis csak híztam és nem fogytam. Miért lehet ez? Mit rontok el?
előre is köszi
20/L
2013. máj. 30. 14:10
1/1 anonim válasza:
Ha akkor tényleg kövérebbnek láttad magad az azért lehet, mert fogytál, de izmot is szedtél fel. Mérd magad inkább centikben, ne kilókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!