Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem fogyok, hamar 1...

Miert nem fogyok, hamar 1 hete dietan vagyok?

Figyelt kérdés
1hete csak zöldseget,gyümölcsöt es hust eszem. megsem latszik semmi. talan azert mert nem sportolok?

2013. máj. 27. 17:03
 1/2 anonim válasza:
Mit vársz egy héttől?Majd egy hónap után nézd meg magad egy hét alatt senki nem tud fogyni csak esetleg gyógyszerekkel!
2013. máj. 27. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezekből is lehet annyit enni,hogy a kalóriaszükségletedet elérje,vagy meg is haladja. Ha pedig csak egy kicsivel alatta van,akkor nagyon lassan fogysz(8000 kalóriát kell átlagosan elégetned 1 kg leadásához) 1 hét semmi még,akkor is,ha szigorú szálkásítódiétát folytatnál(én azon vagyok,2 hét kellett,mikor azt mondtam,hogy nem csak beképzelem a fogyást,de akkor is csak fél centi ment le derékból meg combból,2 meg mellből..haha) Látszani ez sem látszott amúgy,csak mérésből tudtam meg. Sportolni viszont mindenképp ajánlott,elég 3-4x egy óra hetente,de minden nap sportolhatsz,ha nem súlyzós edzés,hanem csak kocogás,gyors séta,bicikli,stb.. Szinte duplázod a fogyás mértékét,és egészséges is. :) Meg ha hozzászoksz,nem akarod majd abbahagyni,és segít ezért fenntartani az elért eredményeket. Egyébként ahhoz,hogy szemmel látható eredményt érj el,alsó hangon is egy hónap kemény munka kell. Ha csak "saccperkábé" módon fogyózol,se sport,se pontos kalóriaértékek,se elegendő fehérje,akkor ugyanerre rámegy az egész nyarad is. Persze az sem mindegy,honnan indulsz,10 kg alatti súlyfeleslegnél így szokott lenni,afölött nincs tapasztalatom,de talán kicsit lendületesebben megy ott még.:)
2013. máj. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!