Ha fogyok, akkor mellből is megy le?
Figyelt kérdés
Nincs nagy gond az alakommal, csak sajnos nem az a sportos, szexi, ami most divat, hanem inkább az enyhén husi kategória.
(170cm, 55-56kg, 75C, 90-63-90)
Van egy kis pocim, kb ilyen:
Tudnék úgy javítani az alakomon, hogy súlyban ne legyen nagy változás (50kg alá nem szeretnék menni) és hogy a melôeim ne fogyjanak le?
2013. máj. 26. 18:50
1/6 A kérdező kommentje:
*melleim
2013. máj. 26. 18:53
2/6 anonim válasza:
Egsz nap egyfolytában ezek a mellnövelő-mellfogyasztó kérdések. Elég!!
3/6 poiu válasza:
Alkati, hogy milyen sorrendben megy le a zsír. Kezdj el sportolni és meglátod. Visszahízni könnyebb :-)
4/6 anonim válasza:
Az adatok alapján nehéz elképzelni, hogy súlyfelesleged lenne. Ha zsírból fogysz, akkor valószínűleg a melleid is kisebbek lesznek.
5/6 anonim válasza:
nekem a képeken linkelt alakú lányok még bőven bejönnek szerintem nem is kéne fogynod:)
6/6 anonim válasza:
Szerintem neked semmit nem kell fogynod, ha "enyhén husisnak" érzed magad, az inkább önértékelési gond lesz nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!