Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne még...

Szerintetek mennyit kéne még fogynom/alakulnom? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

2 honapja teljesen megváltoztattam az étrendemet, egészségesen eszek, és eddig fogytam 10kilot.

175cm 60kg vagyok most.

2013. máj. 26. 17:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%

dugni való a tested ez egyértelmű,de a komoly jó csajsághoz plöttyedt vagy,magas a testzsírod és kevés rajtad az izom.

ideális testzsírral kb 46-48 kiló lennél,mert nincsen izomzat.

szóval 6-8 kiló izmot kellene felpakolnod,aztán lediétázni a zsírt és akkor lennél bomba.

2013. szept. 5. 21:28
 22/26 anonim válasza:
Jajj, dehogy vagy plöttyedt, ne figyelj az ilyen válaszokra.Nagyon szép, formás alakod van, csak pozitív véleményem van róla.Nehogy folytasd a fogyókúrádat, dicséretes, hogy 10 kilót leadtál, de tudni kell megállni, az egészséges étrendet tartanod kell, de több kilót nem kell leadnod!Higgy nekem, jól nézel ki, nincs miért kisebbségi komplexusod legyen.Ha többet fogynál, már túl vékony lennél, és talán jönne az anorexia-bulímia, csak az számítana, hogy hány kilót fogysz-még akkor is ha azt izomból veszted, tudom, hisz én is szinte ebbe az állapotba kerültem.A sport az mindenképp jó, de csak ha te szeretnéd, másnak a kedvéért semmiképp ne akarj vékonyabb és izmosabb lenni, a többségnek te jobban bejössz, mint a túl vákony lányok.
2013. szept. 5. 23:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez szép. Tartsd meg továbbra is a (remélhetőleg egészséges) táplálkozási, edzési szokásaidat, ügyes vagy!! :)) És segíts a többi csajnak.. korosztályodnak, szükségük lenne például rád.
2013. szept. 19. 08:00
 24/26 anonim válasza:
Úgy vagy szép ahogy vagy!Testmozgásnak ajánlanám a futást!
2013. szept. 19. 12:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Biztos a kisebbségi komplaxusod miatt emeled ki a kérdést állandóan..

Átlagnál jobb az alakod, de úgy semmi extra. (mert az átlag az enyhe túlsúly manapság)

Gyúrhatnál kicsit, de ha nem az se baj.

2013. szept. 19. 17:41
 26/26 anonim válasza:

Hátulról is egy képet!

[link]

2014. márc. 24. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!