Az aromákban (pl. vanilia, keserű mandula) lehet számottevő kalória? Azt tudom, hogy nem túl egészségesek.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de eddig nem találtam rá választ...2009. okt. 5. 06:19
1/4 anonim válasza:
Mivel az aromák egész pici csomagolásban kaphatók, ezért tényleg lényegtelen. Szerintem csak nagyon kevés van bennük (egy dl kb 150 kcal), de ugysem literszámra fogyasztod öket! Ha ennyi kalória miatt problémázol, akkor komoly gondok vannak veled.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Nem problémázom Én semmin. Csak kiváncsi voltam. Mivel 1-2 cseppet használok, ezért gondoltam, hogy nem lehet nagyon sok kalória. De kiváncsiságból megkérdeztem, nem tudtam, hogy ez arra utalhat, hogy baj van velem...
2009. okt. 5. 07:42
3/4 anonim válasza:
Akkor kicsit félreértettelek, azt hittem, hogy annyira számolgatod a kalóriákat, hogy pár plussz miatt pánikba esel. Ha csak kiváncsiság, akkor az más.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, szimplán kiváncsiság.
Mióta életmódotváltottam, nagyon érdekelnek az ilyen dolgok.
2009. okt. 6. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!