Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalács vagy joghurt?

Kalács vagy joghurt?

Figyelt kérdés
Most diétázok ( már 5kg-t sikerült leadnom :) ) és azt szeretném megkérdezni, hogy ha mentek suliba akkor ti milyen kajákat visztek tízóraira? Régebben mindig kalácsot, kiflit vittem de most felmerült az is hogy mi lenne ha joghurtot vinnék? :) hallottam az se nagyon diétás de hát mit tegyek?
2013. máj. 24. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Vigyél gyümölcsöt. Vagy répaszeleteket, uborkaszeleteket.
2013. máj. 24. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Kalács vagy joghurt, kihagytad a kérdésből a vaníliafagyis-citromos palacsintát bacon csíkokkal. :)

Nem, a joghurtot becsomagolják kis műanyagba, de nem azért van a boltban hogy megedd, valóban nem túl 'diétás'. Emberi diétában elvileg nem szerepelhetne joghurt, merthogy nem étel.

Zöldséget vigyél, ahogy írták vagy ha eszel húst akkor azt. Gyümölcsöket, olajos magvakat is bepróbálhatsz! :)

2013. máj. 24. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:
reggelire általában tojást szoktam enni ami elég laktató számomra és suliban pedig járok ebédre...tizoraira csak valami könnyű kaját szeretnék enni amivel kibirom délig :)a gyumolcsstol például még jobban megéhezek :P
2013. máj. 24. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Régen sajtot vittem abban jó zsírok vannak és laktat + valami zöldséget meg szalámit.
2013. máj. 24. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell csak azért szemetet enni hogy reggeli és ebéd között valamivel hizlald magad.

A kalácsnál, joghurtnál jobb a semmi. Igyál vizet, zöld teát.

2013. máj. 24. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szendvics! Teljes kiőrlésű kenyérből, de csak oylan 60-70 g (2 db kicsi szelet).

Az alábbiak voltak benne (nem mind egyszerre):

Sok felvágott: első sorban csirkemellsonka, pulykamellsonka - semmiképp sem zsíros felvágottak. Zöldség: inkább jégsaláta, uborka. Zsírszegény sajt. Tojás. Néha megkentem a kenyeret zsírszegény túróval.

A vajat, margarint, májkrémet, stb. el is lehe felejteni.

2013. máj. 25. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!