Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon féltem a testvéremet,...

Nagyon féltem a testvéremet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az öcsém 14-éves és 115-kg, 165cm.

Tehát el van hízva, amióta elköltöztem otthonról csak hízik és hízik, én ezt nem bírom tovább, édesanyánkat nem érdekli, de már cukorbeteg is lett az öcsém.

Próbáltam az elmúlt 1-évben lefogyasztani de sikertelennek bizonyult.

Valaki esetleg ismer fogyi tábort? vagy hasonlót?

Hát ha motiválná a többi vele egykorú túlsúlyos gyerek látványa,hogy együtt fogynak.

Félek,hogy elveszítem.

Minden segítséget előre is köszönök!!

Egy aggódó testvér

#Féltem a testvérem
2013. máj. 21. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fogyitábor kell neki, hanem orvoshoz kell vinni. Szomorú, hogy az anyukátok nem érzi a helyzet súlyosságát.
2013. máj. 21. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Voltunk orvosnál,azt mondta,hogy várjuk meg a 18-ik életévét és utána gyomorgyűrű...

De én bízok benne,hogy ezt másképp is meg lehet oldani!!

2013. máj. 21. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, az szép! És addig mi lesz?
2013. máj. 21. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez a problémám nekem is!

Fogalmam sincs,hogy mit csináljak.

2013. máj. 21. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez esetben talan egy normalis orvost kellene keresni....etto meg elvenni az engedelyet
2013. máj. 21. 17:55
 6/6 anonim válasza:
Próbáld elcsalni sportolni, tudakold meg mit csinálna szívesen hátha az segítene. Egy jó kis társaság, mozgás biztos segítené kizökkenteni a mostani állapotából. Annyi sport egyesület van, ahol csapatszellem, teljesítési vágy összetartja az embereket. Azt kéne nála elérni, hogy ne kényszerből sportoljon, fogyás miatt, hanem mert szereti. El kell terelni a figyelmét az evésről. Egy 14 éves gyerekben még nincs annyi önmegtartóztatás, hogy fogyózzon. Le kell kötni. Na és persze a mozgás! Drukkolok a tesódért! Nekem is van három testvérem és én is mindent megpróbálnék értük!
2013. máj. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!