Hogy a fenébe bírjátok ki 3-5 étkezéssel naponta?
Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom,hogy 5-ször kellene ennem,de nem megy. Ha 5részre osztom el ugyanazt a kalóriamennyiséget,megőrülök,fáj a fejem,éhes vagyok,mire újra ehetek. Próbältam 3 órát kivárni 2 étkezés közt,de hiába ittam teát közben,vagy foglaltam le magam,nem ment. Bezteg,ha ugyanezt a mennyiséget 8-10 részre osztom,akkor még sok is. Mindig csodálkoztam,hogy képesek az emberek kibírni..2013. máj. 21. 16:00
1/4 anonim válasza:
Nekem bőven elég 1 étkezés is, mert reggel kávézom (tejszínnel iszom), aztán délben bőségesen beebédelek (hús, zöldségköret, saláta), és estig már nem éhezem meg.
3/4 anonim válasza:
Változó, hogy hányszor eszem naponta, nem hiszek benne, hogy erőltetnem kéne, ha éhes vagyok, eszem s annyit, hogy jóllakjak. Persze nem mindegy, mit eszem. Ha alacsonyabb kalóriabevitel a célom, akkor a legjobb, ha zsírban dús a táplálkozásom. Lehet, hogy másnak más a jó :)
Ha 3 órán belül megéhezel, akkor nyilván túl keveset ettél vagy nem megfelelő dolgokat, amiktől éhes leszel, hiába van bennük viszonylag sok kalória.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg kényszerevő vagy. Sőt biztos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!