A tojásdiétáról mi a véleményetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__43..
Itt leírtam. A tojás jó étel.
Ha tojást eszel zöldségekkel, akkor teljes értékű lesz a táplálkozásod, gyakorlatilag hosszú és egészséges életre számíthatsz.
Ha a tojásdiéta szleng valami koplalásra ami pirítóssal indul és van benne tojás is, egyébként meg koplalásról szól akkor természetesen a fentebbiek nem vonatkoznak rá. Ebben az esetben a megállapítás: Az emberi hülyeség mindig egészségtelen és káros.
Tápi, a mintaétrendben akad pirítós és túró is, de inkább hús, zöldség, gyümölcs a tojás mellett. Viszont egyes napok határozottan koplalósnak tűnnek (a többieknél bizonytalan a mennyiség, néha kiemelik, hogy sok, máskor csak azt írják, hogy "sült hal, saláta", ami nem zárja ki, hogy egy kiló halat együnk egy kiló salátával :)). Hogy miért nyomatják a kávét, számomra rejtély, eszembe nem jutna reggel kávét inni.
Kérdező, a tojásdiéta nem a leghülyébb diéták egyike, a hús, zöldség, tojás vonal teljesen jó, de én az ember aktuális éhségérzetére s vágyaira bíznám, hogy hogyan hozza össze, nem mindenki bírja ki azzal a párszáz kalóriával vacsoráig és miért is tenné, s minek enne vacsorára túrót pirítóssal, ha tojásdiétázik...
Nekem sok lenne egy napra 9 tojás, egyszer ettem hatot és utána napokig rá se tudtam nézni, pedig szeretem. De én a rántottát is egy tojásból csinálom többnyire. Egy tojáskedvelőnek jó lehet, amennyiben maga állítja össze az étrendet (s nem előre, hisz honnan tudhatná, mennyire lesz éhes az 5. nap reggelén?) s nem a megadottat követi :)
'Mintaétrend'. A szóval és a mögöttes tartalommal van a baj. Az étrend az pontosan meghatározott étkezést jelent. Ami nem általánosítható mindenkire.
Így inkább alapanyag vagy receptajánlatot lenne érdemes írni pl. hal + saláta. Ha 1 kiló halat akar enni, akkor egy kiló. Nyilván pirítóst és csokitortát kis mennyiségben sem kellene ajánlani..
Nincs értelme az ilyen eleve kötött étrendszerű fogyókúraipari képződményeknek. Ha kötött étrend: akkor testépítő szálkásító diéta, pont.
Azért indulnak ezek kávéval és pirítóssal, mert egyik kamu fogyókúrás cikken alapszik a következő, és már hagyománya van hogy így indítják. Agyilag megterhelő lenne a cikkíróknak más reggeli ötletet írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!