Elegem lett a szemétkajákból. Áttértem a tiszta, tápanyag specifikus ételek fogyasztására, de eszméletlenül fel vagyok fújódva egész nap. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csirkemellet,zabpelyhet(szerintem ez a bűnös),rizst,zöldségeket,lenmagolajat eszem és súlyzózom mellette.Mit tegyek, hogy ne kelljen egész nap szellentenem?Ha sok zabpelyhet eszem borzalmasan felfújódik a hasam és egész nap fájdalmaim vannak.Hozzászokom valaha is?2013. máj. 20. 13:17
1/4 anonim válasza:
Ha a zabpehelyre gyanakszol, hagyd el egy ideig s nézd meg, mi történik... Az én életmódváltásom (eléggé paleo felé, bár nem teljesen az) pont ellentétes hatással járt ;)
Azt mondjuk még nem hallottam, hogy valaki a zabpehelytől fújódjon fel, de lehet, hogy a Te tested nem kezeli jól. Nekem se esik jól pl. a glutén vagy a túró. A zabpehely nem gond, de nem szeretem, így nem szoktam enni...
2/4 anonim válasza:
Én inkább valamelyik zöldségre tippelnék.
3/4 anonim válasza:
Zöldség is puffaszthat (zöldségeket párolva, zsírral, csilivel és fokhagymával, hagymával fogyasztjuk).
A zab nagyon tápanyag specifikus. De akkor a csokitorta is tiszta élelmiszer!
4/4 A kérdező kommentje:
Már miért lenne az?Inkább egyike a legocsmányabb szemétkajáknak!
2013. máj. 21. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!