Ha fogyozok és nem vizet iszok hanem egész nap light colát az ront valamin?
Hát én is iszom napi szinten light kólát, de szomjas leszek az édesre, szóval ez nekem nass. Akár 2 dl-t, akár 1 l-t iszom meg, akkor is nass, édesség, mint a tea, kávé. Nem is értem, hogyan bírod ki víz nélkül, az az alapital.
Nem tudom, a kóla milyen folyamaton megy át a gyártás során, hogy í víz eredeti formában marad-e benne, vagy megváltozik. Mert annak az összetevői szükségesek a szervezetnek.
Próbálj meginni 2 liter vizet, és mellette csak 1 liter kólát a nap folyamán. Az is valami.:)
Én sem voltam oda a vízért, de igazuk van, a rendes anyagcsere folyamatokhoz szükség van rá!
Én most megiszom a napi két liter vizemet, és azt a megalkuvást kötöttem magammal, hogyha ez meg van, akkor lelkifurka nélkül ihatok már kólát. :P Persze nem egy üveggel, hanem 1-2 pohárral. Így mindenki jól jár.
Amúgy kérdeztél, válaszoltunk, nem kell minket meggyőzni, hogy de te miért a kólát választod. Próbáld magadba erőltetni a vizet, egy idő után megszokod és igényelni is fogod. Ez csak egy rossz beidegződés, hogy nem azt iszod.
Én nem is kívánom a kólát, nem tudom hogy bír valaki minden nap liter szám inni belőle.
Azért a benne lévő foszforsav se piskóta ilyen mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!