Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi motivál egy fogyókú...

Titeket mi motivál egy fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Egy kép, vagy egy terv, vagy mi miatt tartotok ki a végéig? Vagy csak jól akartok kinézni?

2013. máj. 20. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

csak végre én is jól akarok kinézni. :)

De már inkább híznom kéne ( lábra fenékre,a hasam az elég dagi még) szóval nyáron szünetelek de rengeteget fogok sportolni.

2013. máj. 20. 07:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

én 17 kilót fogytam fél év alatt.

mi motivált?

leírom röviden a sztorimat csak h ne 1-2 szavas válasszal válaszoljak.

mindig is 45-50 kg voltam. fél év alatt 25(!!!) kg jött fel.. mindenki látta h egy szép vékony lányból,dagaték lett.. ( mindenki 60-nak tippelt,de látták h híztam,nem mondtam el senkinek sem hogy 75 vagyok)

mindig bele kezdtem,de megszegtem édesség,vagy túl sokat ettem.. aztán a sok bántás,stb ráébresztett h elég lesz.

leadtam fél év alatt 17-et. és ami motivált? hogy itt a strand szezon,nem jók rám a ruhák,és van egy barátom aki kövéren ismert meg,de szeretnék mellette jól kinézni ne úgy nézzenek hogy a ' kövér és a vékony" ő vékony.. igy sikerült,ez motivált. még kb 5 kg és vékony leszek :D

bocsi h hosszú lett :) gondoltam leírom.

2013. máj. 20. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez a hátterem: [link]
2013. máj. 20. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Sose voltam kövér, de mindig volt súlyfeleslegem. 2-3 éve nem voltam se strandon, se a Balatonon, mert hogy én ilyen alakkal biztos nem veszek fel bikinit. Ráadásul (40 fokban - gondolhatjátok) a rövidgatyára rá se mertem nézni. Aztán fogytam 9 kilót, és most úgy normálisnak látom magam, jó lenne még 2-3 kilót fogyni, de igazából csak formásítani szeretnék.

Ezenkívül van itt, a számítógépemen egy motivációs mappa, amiben olyan alakok vannak, amilyet szeretnék elérni. :)

2013. máj. 20. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem az hogy tudjak úgy öltözni hogy ne kelljen a hurkákat takarni magamon! emellett pedig hogy a gyönyörű kislányomnak szép anyukája legyen :).
2013. máj. 20. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
én 60 kilóról hiztam egy év alatt 78ra, majd rá pár hétre hála a sok értelmetlen evésnek és miegyébnek lettem 81-2. amikor megláttam am érleget majd rosszul voltam ,és mondtam magamnak h undoritó hogy a kabát amibe kétszer belefértem már szük, a nadrágjaim meg ülnek a szekrénybe mert nemtudom felvenni öket..akkor mondtam hogy ez nem állapot és visszaáltam mozgással és diétával a 60kilómra..decembertöl márciusra kb
2013. máj. 20. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hónap alatt 7 kg-t fogytam.

A motiváció a testvérem köszönése, miszerint hazajött és "szia hájadék/dagadék"

A másik a cukorbetegség. Inkább 2 évig nem eszem csokit, mint egész életemben

Az, hogy tavaly még 16 kg-mal kevesebb voltam és már úgy is dagadt

Felvettem az egyberészes fürdőruhám, amiben nem mentem gólyatáborba aBalatonba, pedig szép idő volt

És persze a rövidnadrág

És hogy nyáron mehessek táborokba

minden reggel felállok a mérlegre és ha látom, hogy 2 dkg-mal kevesebb, akkor boldog leszek és nem is eszem annyit

Na meg hogy ha cska ilyenkor nyafogok, nem leszek soványabb bikiniszezonra, csak ha már januárban elkezdem

És elég csúnyán ragyás a hátam(nem pattanás, hanem valami genetikus gyógyíthatatlan bőrbetegség) és ha igy veszek fel fürdőruhát, csak az ápolatlanság sugározna rólam

Hajrá

2013. máj. 20. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy egyszer a batyam mondta, hogy regen de szep labam volt. Azota szeretnem visszaszerezni oket.
2013. máj. 21. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Rövid távú kitűzött célok. Például, hogy a következő hétfő reggeli mérésen fél kilóval kevesebbet mutasson a mérleg (és milyen jó lesz az, mert haladok). Keddtől péntekig sikerélményem van, hétvégén meg az motivál, hogy mindjárt itt a hétfő, ne egyek félre. :) Csak el kell kapni a fonalat.
2013. máj. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!