PCOS és fogyókúra?
Neked nem fogyni kell, 53 kiló még egy kicsit kevés is súlyban.
Ha csak hájas vagy, akkor építs izmot és jól fogsz kinézni ugyanennyi kilóval.
Köszönöm a választ. Próbálok azt is, elhatároztam hohgy eljárok futni rendszeresen meg úszni fogok. Leginkább a hasamon van felesleg ..Eddig is sportoltam , de sajnos nem eleget.De nem értem Mi lehet az oka annak , hogy képtelen vagyok fogyni ?
Nos tudom , hogy ezzel nem itt kéne kérdezősködnöm , talán valami hozzáértő tud majd nekem tanácsot adni, hogy merre induljak el . a súlyom "normál" , de én nem tetszem így magamnak nekem rengeteg . 13 évesen étkezési zavaraim voltak egy évig , utána vigyáztam a súlyomra sportoltam stb , de így is valamennyi visszajött ,főleg kg.-ban :/ . Azóta fogytam ,még mindig fogyókúrázok .Egy ideje nem hogy le nem megy Pedig időnként bekeményítek és még sem megy le semmi .De ez a PCO dolog ez hátráltathatja a fogyást ? Vagy inkább az azt követő inzulinrezisztencia ? Azt nem tudom, hogy van-e nekem. Rengeteget iszom , van hogy napi 5-6 litert is . Ez okozhatja ?
Azért nem tudsz fogyni, mert ha fogysz, az az egészséged veszélyezteti, ez ellen pedig küzd a szervezeted.
De egyébként hacsak nem balett-táncos vagy, ahol az a fő szempont, hogy könnyen elbírjon a partnered, tökmindegy, mit mutat a mérleg. A tükör a lényeg. Senki nem fogja megállapítani rólad, hogy hány kiló vagy, mindenki azt látja, hogy hogy nézel ki.
Nem a mérleg a fontos, de az egészség igen. Ne élj PCO-val. Sok nővel beszéltem, senki sem szereti, nem jó buli. És ha az nem győz meg: még súlyosbodhat, nem fog tetszeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!