Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » PCOS és fogyókúra?

PCOS és fogyókúra?

Figyelt kérdés
20/L vagyok és lassan fél éve volt, hogy erre jöttek rá. Gyógyszert nem kaptam rá, csak fogamzásgátlót. nem vagyok extrém túlsúlyos csak hájas (164cm 53 kg ), szóval szeretnék fogyni, de nagyon nehezen jön össze. Most sikerült, de csak cm-ben látszik kilóban nem. Az lenne a kérdés, hogy ez a betegség lelassíthatja a fogyást? Kéne rá gyógyszer? Vagy menjek el valami táplálkozási szakértőhöz speciális diétát kérni, esetleg a mostanában népszerűvé vált csak hús és zöldség diéta megoldaná a problémám ?
2013. máj. 19. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Neked nem fogyni kell, 53 kiló még egy kicsit kevés is súlyban.

Ha csak hájas vagy, akkor építs izmot és jól fogsz kinézni ugyanennyi kilóval.

2013. máj. 19. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Próbálok azt is, elhatároztam hohgy eljárok futni rendszeresen meg úszni fogok. Leginkább a hasamon van felesleg ..Eddig is sportoltam , de sajnos nem eleget.De nem értem Mi lehet az oka annak , hogy képtelen vagyok fogyni ?

Nos tudom , hogy ezzel nem itt kéne kérdezősködnöm , talán valami hozzáértő tud majd nekem tanácsot adni, hogy merre induljak el . a súlyom "normál" , de én nem tetszem így magamnak nekem rengeteg . 13 évesen étkezési zavaraim voltak egy évig , utána vigyáztam a súlyomra sportoltam stb , de így is valamennyi visszajött ,főleg kg.-ban :/ . Azóta fogytam ,még mindig fogyókúrázok .Egy ideje nem hogy le nem megy Pedig időnként bekeményítek és még sem megy le semmi .De ez a PCO dolog ez hátráltathatja a fogyást ? Vagy inkább az azt követő inzulinrezisztencia ? Azt nem tudom, hogy van-e nekem. Rengeteget iszom , van hogy napi 5-6 litert is . Ez okozhatja ?

2013. máj. 19. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt írtad centiméterekben látszik, kilókban nem. Akkor fogytál, csak a sporttal közben izmot is építettél. Ne csak a kilókra figyeld, hanem a centikre is!
2013. máj. 20. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért nem tudsz fogyni, mert ha fogysz, az az egészséged veszélyezteti, ez ellen pedig küzd a szervezeted.

De egyébként hacsak nem balett-táncos vagy, ahol az a fő szempont, hogy könnyen elbírjon a partnered, tökmindegy, mit mutat a mérleg. A tükör a lényeg. Senki nem fogja megállapítani rólad, hogy hány kiló vagy, mindenki azt látja, hogy hogy nézel ki.

2013. máj. 20. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem . Köszönöm a tanácsokat , igazatok van, nem a mérleg a legfontosabb.
2013. máj. 21. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem a mérleg a fontos, de az egészség igen. Ne élj PCO-val. Sok nővel beszéltem, senki sem szereti, nem jó buli. És ha az nem győz meg: még súlyosbodhat, nem fog tetszeni..

[link]

2013. máj. 22. 12:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Igaz. Nagyon szépen köszönöm. Elolvastam, nagyon hasznos volt,és sokat segített ennyire részletesen sehol sem olvasta róla. Nőgyógyászom csak elhajtott egy fogamzásgátlóval de semmi hasznosat nem mondott .
2013. máj. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!