Green Coffee kapszuláról mik a vélemények?
Tényleg csak olyanok véleményére lennék kíváncsi,aki próbálta.Mi a vélemény?
Köszönöm!
Nem próbáltam, de ez 99%-ban átverés.
Menj el egy testépítő boltba és vegyél zsírégetőt többre mész vele, olcsóbban megúszod és bevizsgált terméket kapsz, nem kínából behozott szart.
Le lett írva, hogy olyanok véleményét kéri akik próbálták. Mit nem lehet ezen érteni -.-
Egyébként sajnos igazuk van, még mindig nem a Harry Potterben élünk és nincsenek csodaszerek.. Mintha nem értenék az elhízás folyamatát. CUKROT ESZEL az ZSÍRBA megy. HÚST ZÖLDSÉGET eszel az nem. Ennyi.
Naná hogy de.
Én lehet próbáltam is.
Hogy tépkedné ki egy krokodil az aortádat :)
Jókívánságok visszaszívva.
Te 90%-os, írtál fentebb. Persze hogy írtam, poén volt :D Még szép hogy! :) Bocs a krokodilért, elszabadult. Amúgy nem bánt csak játszik xD
Köszönöm a normális válaszodat ELSŐ!!!Köszi neked is harmadik...nem ezzel terveztem lefogyni,csupán kíváncsi voltam.
A másik 2 SZERENCSÉTLENNEK meg üzenem,hogy mikor valaki nem érti meg még azt sem,hogy miről szól a kérdés,az ne mást hívjon szerencsétlennek...remélem legalább a válasz érthető számotokra...xDD
Gondolom erre annyit válaszolhatunk, hogy 'Szívesen'.
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!