Vélemény az aktiferrin lágy kapszuláról?
Csak annyira mint ak érdés feltevője.
Létezik ilyen és adják is vashiányra s mint a legtöbbnk ennek is vannak mellékhatásai.
Hanem mi?
Vélemény az aktiferrin lágy kapszuláról?
erre őszintén mit lehet írni?
Vélemény a kérdezőről?
Nem hanem h használt-e a kapszula vagy tapasztalt-e valaki már vmilyen mellékhatását.
mert tudod én szedtem fél évig a maltofert és több mint 10 kg-t híztam tőle de hiába szedtem miután abbahagytam visszaeset a vas szintem...szal nem ért semmit
ha nem tudsz nem kell rá válaszolnod ,egyáltalán szedted ezt a gyógyszert vagy csak tudod h létezik ilyen
Már régi a kérdés, de hátha segít valakinek a válaszom: én ezt ajánlom minden vashiányosnak. Végigpróbáltam a tardiferont, maltofert, meg egyéb, drogériákban kapható vitaminokat is, de ez az, ami legkevésbé bántotta a gyomromat, beleimet. A fentiek hosszabb időn át szedve előbb-utóbb hasi görcsöket, némelyik puffadást okozott, hasmenéssel párosulva. A fekete széklet ennél is megvan, de szerintem ez a legkevesebb.
Kérdező, remélem, azóta kivizsgáltak, mert ha visszaesik a vasszinted, miután nem szedted, az két dolgot jelenthet: valami miatt nem jut elég vas a szervezetedbe, vagy valami miatt túl sokat vesztel. A bármelyik okból fentálló hiányállapot rendezésére szolgál ez a készítmény. Remélem, azóta már meg is szánt a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!