Green Coffee kapszuláról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Tényleg csak olyanok véleményére lennék kíváncsi,aki próbálta.Mi a vélemény?
Köszönöm!
#fogyókúra #green cofee
2013. máj. 18. 21:39
11/16 K.Betti válasza:
12/16 anonim válasza:
Biztos nem lehet csak ettől 10kg-ot egy hónap alatt leadni. Életmódváltást elősegítheti. Érdekességképpen van ahol 1500Ft 100 db tabletta zöld kávé(ráadásul legalább OÉTI-s, ha minden igaz), míg máshol 9900, néha kicsit olcsóbb és van 250db kiszerelés. (dózis is megegyező a drága termékkel, persze kivonatok közt is lehet különbség, bár nem hiszem, hogy a magyar cégé rosszabb)
13/16 anonim válasza:
A barátom beszedett egy dobozzal és hízott tőle, persze én is a cukor és liszt TELJES mellőzését ajánlom, az tuti átvágós dolgok helyett, ja és a poén, nem adtak vissza egy buznyák petákot sem.,
14/16 anonim válasza:
Tényleg baromira az a baj, hogy olyanok pofáznak, akik életükben nem adtak le (nem is biztos, hogy önszántukból) 5 kgnál többet. Ezt én nem próbáltam még, de igenis van egy csomó olyan homeopátiás cuccok, amik segítenek, pl meggyorsítani az anyagcserét. Nekem is volt olyan, hogy gyakorlatilag egyre kevesebbet, és sokszor már alig ettem, de annyira lassú az anyagcserém, és nehezen fogyok, hogy semmit nem segített. Mivel vannak olyan zöldségek/gyümölcsök/magvak, amik ebben segítik a szervezetet miért ne lehetnének olyan készítmények ezekből, amikhez könnyebben hozzájutsz, mint hogy vadászni kelljen állandóan. Ugyanúgy, mint ahogy vannak immunrendszer erősítő dolgok is. azokra miért nem mondja azt mindenki, hogy jajj jajj átb*szás, mert sok sok fokhagymát kell enni, attól gyógyulsz meg...
15/16 anonim válasza:
Én most kezdtem szedni őket. Az alkatomat a mamámtól örököltem és sehogy sem tudtam lefogyni. 1 hónapos a kúra a második napnál tartok. Reggeli és ebéd előtt fél órával szedem be. Idáig két kilót fogytam :) Ha pedig nem fogysz 5 kilónál többet visszafizetik az árát.Én ajánlom neked mert nekem eddig bejött :)
16/16 anonim válasza:
Most döntsd el, hogy lefogytál vagy még csak a második napnál vagy? Miért nincs százalékod, ja mert állregisztrált r.banc vagy, aki reklámoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!