Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van vlki, akinek lenne kedve...

Szandy :) kérdése:

Van vlki, akinek lenne kedve elkezdeni velem hétfőn a 7 napos diétát (és kitarótan be is fejezné és engem is ösztönözne)?

Figyelt kérdés
Csak h világosabb legyen,h mi is az :) [link]

2013. máj. 17. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Harcművész!

Tudod, amikor az ember reggel 7-kor már a munkahelyen van, dolgozik, előtte még nem tud, utána pedig már nem tud reggelizni, és kb. 11 órakor jut hozzá hogy egyen, ez így megy évekig, akkor előbb-utóbb leszokik a reggeliről!

30 év óta eszembe sem jut reggelizni, pedig 3 éve mint nyugdíjas és itthon vagyok, és megtehetném, de egyszerűen "elfelejtem", mert a szervezet nem jelez. Ha kikészítem az asztalra, hogy majd 8-1/2 9 körül reggelizek, akkor sem teszem, mert egyszerűen nem megy le!

Akkor most az általam kiválasztott 13 napos fogyókúrás módi, bár teljes mértékben igazad van, de nem fog e tekintetben semmiféle változást jelenteni, sőt személy szerint részemre ez a legkézenfekvőbb.

Sőt! Bízom benne, hogy majd pont ez a 13 nap, reggelire 1 db. zsömle fog hozzásegíteni ahhoz, szépen, fokozatosan visszaszokjak a reggelire!

2013. máj. 19. 07:47
 12/15 anonim ***** válasza:

A reggeli bár nem rossz dolog, de jelen esetben azt kell írjam érdektelen.

A cél az lenne hogy (kortól függetlenül, ez a nagyon mélyen tisztelt süldőlány kérdezőkre is vonatkozik az idősebb korosztályra úgyszintén) a vércukor és inzulinszinteteket stabilan tartó, hormonális betegségeket NEM okozó élelmiszerekre szokjatok rá. A nagy cél az hogy ne terheljétek túl az egészségügyet olyan krónikus betegségekkel, amik a zsemleevés miatt alakulnak ki. A hízás-fogyás csak apróság ezen témában.

Nem a reggeli megléte, hanem az étkezés minősége a hangsúlyos. Az 'ősember' sem feltétlen tudott reggelizni. De biztos hogy a nap első étkezésére nem lisztet (azaz cukrot) evett, ahogy a természeti népek sem teszik. Nem is kérdeznek fogyással kapcsolatban.

2013. máj. 19. 08:02
 13/15 anonim ***** válasza:

LOL:

Kedves Harcművész!

Megsúgom neked, hogy nyugdíjas létemre a betegkártyámat még nem adtam oda egyetlen házi-orvosnak sem. Egész életemben 2x voltam 1-1 hétig /baleseti/ táppénzen.

Az ülőmunka, a szükséges mozgás hiánya, a túlzott szénhidrát-bevitel stb. stb. miatti elhízás + a cigiről való lemondás utáni plusz kilók miatt (ez utóbbit nevezheted aminek akarod), szóval semmiféle egészségügyi problémám nincs, eddig nem volt, szerencsére.

És bízom abban, ha a felesleges kilóimtól vagy annak jó részétől sikerül megszabadulnom, akkor még jó néhány évig nem is lesz szükségem házi-orvosra és egyéb szakrendelésekre!

Úgyhogy tőlem az egészségügyi rendszer és az egészségügyi dolgozók nyugodtan elmehetnek szabadságra! :)))

2013. máj. 19. 08:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Általánosságban beszéltem, a rengeteg jóval fiatalabb és jóval betegebb embert alapul véve.

Kívánok jó egészséget és sikeres fogyást!

A cél elősegítése érdekében a szénhidrát (és tej!) fogyasztás visszaszorítása és igen jó, ízületkímélő gyógytornás gyakorlatok ajánlottak. Egy callanetics vagy jóga alapgyakorlatainak megtanulásához én mindig szakember segítségét ajánlom, de a lényeg az hogy otthon is elvégezhetők, megadhatják azt a mozgást ami a tipikus nyugati életmód mellett valóban hiányzik :)

2013. máj. 19. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:
A dieta nem azt jelenti, hogy kevesebbet eszel, hanem kiegyensulyozottan, midnenbol egy kicsit!Persze egyszerubb koplalni, mint sportolni, es az akaratgyengeseg es igenytelenseg nepbetegseg ebben az orszagban, de ez nem is baj, kinek kell a konkurencia?:)
2013. máj. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!