Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 napos vízböjt sok?

10 napos vízböjt sok?

Figyelt kérdés

Méregtelenítés és fogyás céljából szeretném ezt a 10 napot végig csinálni. Azt szeretném kérdezni, hogy körülbelül mennyi menne le, és hogyan csökkenthetném az éhséget, hogy kibírjam?

Igen, későn kezdtem el a fogyást... Ha lehet akkor légyszives csak a kérdésemre válaszoljatok. Köszönöm

2013. máj. 2. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Wow, csatlakozhatnék? Mikor kezdjük ? :) Amúgy szerintem lehet belehalunk.
2013. máj. 2. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze :) Szerintem belehalni nem fogunk, bár azt tudom, hogy nem egészséges. Mindenesetre én szeretném megpróbálni, mert itt a jó idő, és szeretnék jobb formába lendülni. Régebben próbáltam már, akkor csak 1 napig bírtam, viszont jobban éreztem magamat. :)
2013. máj. 2. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Eszetekbe ne jusson!

Ilyet kizárólag orvosi felügyelet mellett szabad végezni, aki gondoskodik egyúttal a megfelelő szükséges vitaminok, stb. pótlásáról. Egy hosszadalmas betegséget akartok beszerezni?

2013. máj. 2. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Kb 1 napig fogod most is bírni. Nap végére már szédelegnél az éhségtől. Meg ami lemenne, kb 2 nap alatt vissza is menne. Arról nem is beszélve, hogy koplaláskor a szervezet először az izmokat kezdi visszabontani és nem a hájad fog fogyni.
2013. máj. 2. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 10 napos Neera kúrát csináltam fokozatos rászoktatással és visszaszoktatással. Csak vizet inni... szerintem veszélyes.
2013. máj. 2. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

1 nap is sok.

A baj az, hogy ha csak vizet iszol, akkor a májad működése lassul, tápanyagok nélkül méregtelenítésre ne számíts.

Ez olyan lenne mintha üres tankkal indulnál autózni.. hatékony lesz :D

Biztos hogy eléggé átgondoltad ezt a témát? Mert nincsenek gyors, világmegváltó fogyókúrás és méregtelenítő módszerek. Helyes életmód és táplálkozás van.

2013. máj. 3. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jó formába szeretnél jönni, akkor egészséges életmódot kéne élni, nem elsorvasztani meg kiéheztetni magad. Igen, sok a 10 nap, sőt, 1 is sok. Hidd el, hogy kórházban kötnél ki, legkésőbb a 3. napon... ettől nem leszel szebb, nem fogsz fogyni sem, viszont elsorvadnak az izmaid, tönkremegy a gyomrod, a májad, a veséd, a bőröd összeaszódik, a hajad, körmöd, mindened tönkremegy. Szerinted a fogolytáborokból miért kiszáradt csont és bőr roncsok jöttek ki, és miért nem szexi, csinos emberek_? Na, ennyi...
2013. máj. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!