Ha ezeket betartom elérhetek valamit?
16/L vagyok, és kicsit meghíztam az elmúlt hónapokban. 158 centihez már 56 kiló vagyok az eddigi 50 helyett(bár ezzel se voltam nagyon kibékülve). Úgy terveztem, hogy: minden nap eszek reggelit (ez eddig kimaradt) hogy beinduljon az anyagcserém reggel, ebédre kis adagot, 6 után pedig csak gyümölcsöt, vagy ilyen darált kekszet pépesített banánnal (nem tudom, ez mennyire hízlalhat? ha nagyon akkor nem eszem) ennék. továbbá heti 2szer 2 órát amúgy is táncolok, és minimum 3szor lemennék mellette futni is. nagyon édesszájú vagyok, de visszafogom az édességet is, szerintetek egy héten max mennyi férhet bele? 1-2 kis csoki azért megengedett? (nem 1-2 tábla, hanem szelet)
ha tartom magam ezekhez lesz látható eredmény? és nagyjából mikorra érhetem el? min változtassak szerintetek?
(sajnos mivel nem én állítom össze a napi étrendemet, hanem az van amit anya csinál, és drága lenne külön mást főzni nekem, nem mindig tudok fogyókúrás kajákat enni. pedig szeretnék, meg szeretem a zöldségeket meg gyümölcsöket is, de sajnos ez van, próbálkozok néha, hogy lightosabb kaja legyen itthon, de pl apa nem fog jóllakni salátával meg egy szelet hússal.)
köszönöm előre is a válaszokat.:)
köszönöm!:)
várok válaszokat még.:)
Azt írod "nem mindig tudok fogyókúrás kajákat enni.".
Nincs olyan ,hogy fogyókúrás kaja,ha több kalóriát tartalmaz a napi élelem mint amit a szervezet felhasznál az raktározásra kerül zsír formájában.Eböl egészíti ki a szervezet a hiányt amikor több energiára van szüksége mint amit az elfogyasztott élelem tartalmazott.Tehát két módon fogyhatsz növeled a kalória felhasználást amit izom munkával tudsz elérni vagy csökkented a bevitt kalória menyiségét.Ha tisztán cukorból és csokiból áll az étrended de kevesebb kalóriát tartalmaz mint amit a szervezet eléget fogyni fogsz. Az általad fogyókúrásnak tartót élelmiszertől is hízni fogsz ha több kalóriát tartalmaz mint amit elégetsz .A fogyást a mennyiség befolyásolja a minőségtől függ menyire egészséges az étrend.Az egészséges étrend változatos 50-55% szénhidrát 15-20% fehérje és kevesebb mint 30% zsír.Ha növeled a szénhidrát menyiségét nő a cukorbetegség kockázata ha a fehérjét növeled a köszvény vesebetegség kockázatát növeled.A menyiséget sem szabad mértéktelenül csökkenteni ,adataid alapján a napi energia szükségleted 75%-a alá menni nagyon kockázatos.
Hát jöttek válaszok..
Az ember hús és zöldségevő alapvetően. Kérdező, ennyire figyelj csak oda. A keksz és a cukor nem zöldség, nem hús.
Fogyás alatt a gyümölcsöket nem igazán kellene erőltetni, bár ha egyébként nem lisztezel.. akkor beleférhet. Ez a testeden múlik, hogyan reagál a gyümölcscukorra. Van aki sok gyümölcs mellett is fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!