160 cm-er vagyok es 67 kg ez nekem iszonyat sok, de nem tudok lefogyni, valami egyszeru de megis hatásos fogyókúra tanácsot szeretnék?
"és másfél hónap alatt kétszer csináltam meg, 67ről indultam, és most vagyok 57.. az azért annyira nem lehet rossz, nem gondolod? ;)"
Most nem azért, de a te szövegértelmezésed sem lehet a toppon, mivel elolvastam, kíváncsi voltam, hogy mégis mi ez a diéta. Azt írja, hogy fél évente lehet 1x megcsinálni.
Alapjáraton úgy egészségtelen ez a diéta, ahogy van, és erre még ráteszel 3 lapáttal, hogy ilyen rövid idő alatt kétszer is megcsinálod. Te tudod engem nem érdekel, azt csinálsz a testeddel amit akarsz. Csak ne játszd itt az okost, meg add az idióta tanácsaidat.
Kérdező:
Futással nagyon szépen tudod magad formálni, de ha van pénzed akkor edzőterembe is járhatsz, ott aztán minden izmodra tudsz építeni, hogy formás legyen. :)
Persze mindehhez az egészséges étkezés, és pár hónap múlva úgy fogsz kinézni, ahogy szeretnél.
13 napos diétázóknál valószínűleg pszichés betegségek is húzódhatnak a háttérben.
Másoknak ajánlják az ötleteiket, mert így megerősítést nyernének.. hogy nem velük van a baj.
Ezt vegyük észre, az érintett válaszolók pedig jobban fontolják meg minek teszik ki az egészségüket.. ezt elég egyszer elrontani, és később már nem lesz az eredeti sajnos. Nem bántásból írtam amiket írtam, de vigyázzatok jobban magatokra. És másokat ne rántsatok le a szintetekre. Ha mást is behülyítetek nektek még nem lesz jobb, nem lesz jobban igazatok.. :(
13 napos fogyókúra? Bocs az offért, de annak mi értelme van?
Életmód váltás kell, és rendszeres mozgás. Ilyen egyszerű.
Az ilyen agyhalott diéták csak segítenek, hogy még többet szedj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!