Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdek megőrülni?

Kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés
Eddig egészen jól ment minden,most viszont ingerült vagyok ,fáradt és úgy érezm elájulok. Félek,hogy spse fogok lefogyni, hogy kicsi lesz a mellem( a mellemen kivül nem volt más szép dolog rajtam), ígyse fogok jól kinézni. ?ár azt se tudom mit csináljak és miért. Mi ez az állapot? Mit tegyek ellene? Lelkileg vagyok nagyon padlón ez miatt:(
2013. máj. 12. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem eszel tul keveset? Esetleg nem tortent valami rossz dolog a kornyezetedben ami mely nyomott hagyott benned? Ird le egy atlagos napi etrendedet es mi pedig megprobalunk segiteni.
2013. máj. 12. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
igyekszem 4-5x keveset enni,zöldségek,gyümölcsök,túró az ebéd az ,,anyu főztje" suli előtt egy szendvics suliban gyümölcs,néha eszek csokit vagy valami finomságot.Lehet a női piros napok zavartak be? De az most múlt el,általába ilyenkor vége lesz a kedvtelenségemnek is. Nem történt semmi komoly,ilyen nyomást érzek a mellkasomba és néha ok nélkül elsírnám magam. FOgalmamsincs mi van velem és nagyon megijeszt :(
2013. máj. 12. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Vágj bele valami sportba, úgyis itt a nyár, a fogyásnak is jót fog tenni és a hangulatodnak is.
2013. máj. 12. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:
sportolok:) ez előtt is sportoltam most csak megemeltem az adagot
2013. máj. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!