170cm 70kg vagyok az sok? Ám lány vagyok és 15 éves És hogy tudnék fogyni? Hasra fenékre combra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 18:23
1/4 anonim válasza:
sztem sok egy kicsit...olyan 62 már jó lenne. diétával és tornával-.-
2/4 anonim válasza:
66kg is jó monduk utána se csokizabaláséjfélkor,meg sport,alakformálás:D
3/4 anonim válasza:
Én ugyanilyen paraméterekkel vagyok , csak 32 évesen és két gyerek után. Magamról szólva, soknak találom.Bár azt mondják arányos az alakom, de szerintem arányosan sok a felesleg a karomon, hasamon, fenekemen, combjaimon... Fénykoromban, 58 kilósan éreztem jól magam. Most megelégednék 60kg-al is, ezért elkezdtem kevesebbet enni.
Ha van időd és pénzed, járj valamilyen sportra. Annál jobb alakformáló nincs. Kevesebb édesség, fehér lisztből készült pékárú és cukros üdítő már jó kezdet!
4/4 anonim válasza:
az első hát nem fogyni akar te szerncsétlen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!