Zabanapot miért nem jó tartani?
Ez olyan, minthogyha leszoknál a dohányzásról, viszont heti 1x elszívnál pár szálat.
Tekintettel arra, hogy egy elhízott ember ízlelőbímbója és szeme hozzá van szokva az MSG-vel dúsított, mérgező, cukros ételekhez, így kell idő, mire igazán finomnak érezhessen egy nem sózott, teljes natúr ételt, melyben semmi hozzáadott adalékanyag nincs.
Másrészről pedig "zabanap" után pont ebből kifolyólag nehezebb visszatérni, és igényelni fogjuk a..túlevősnapokat.
Persze mindenkire máshogyan hat. De szerintem butaság, engem csak hátráltatna az egészségeséletmódban. Persze a fogyókúránál segítség lehet, de aki végérvényesen le akar szokni ezekről, annak hatalmas akadály lehet, még ha észre sem veszi.
Az elsőnek csak részben van igaza.
Nagyon alacsony szénhidrátos diétában KELL időnkánt (7-10 naponta) "zabanap", amit tudományosan szénhidrát-visszatöltésnek nevezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!