Az osztálykirándulás miatt 4 dkg-t visszahíztam, ez nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Múlt hét elején voltunk 3 napot kirándulni az osztállyal és egy darab bolt sem volt sehol, ezért kénytelen voltam azt enni, amit a táborban adtak, pl pizzát, spagettit, vajas zsemlét, ilyeneket. Félek, hogy nagyon nagy hibát követtem el hogy megettem, mivel 4 dkg-t híztam. Most mit csináljak? Fuccsba főlt az egész diétám?2013. máj. 11. 08:32
11/16 anonim válasza:
Fejezzétek be!! A kérdező megértette, muszáj továbbra is piszkálni?! Undorítóan viselkedtek.
Nyugi, kérdező, nem rontottál el semmit! Ha mégis híztál kicsit, folytasd csak tovább a diétát, és minden visszaáll a normális kerékvágásba. :) Sok sikert, jó fogyózást!
13/16 anonim válasza:
4 DEKÁT?!!!
Azt hogy tudod lemérni? Patikamérlegen?
Eridj WC-re, oszt megoldódik a gondod.
14/16 A kérdező kommentje:
40 dekát, bocs
2013. máj. 12. 10:18
15/16 anonim válasza:
Ami még mindig egy nagy tányér leves, vagy 2 pohár víz súlya. Nem hízás, neked is tudnod kell, ha hat évesnél idősebb vagy.
16/16 anonim válasza:
Még egy élettelen sz@r ember aki feltett egy olyan kérdést ami tükrözi az értelmi szintjét... 4dkg? Szerintem azt sem tudod mennyi az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!