Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Többnapos osztálykirándulás....

Többnapos osztálykirándulás. De hogy foggyak?

Figyelt kérdés
2 nap múlva 3 napos osztálykirándulásra megyek.De kövér vagyok.Én ezt nagyon cikinek tartom.Vagyisnem a súlyommal van baj mer 11 éves és 35 kiló szerintem ez normális.főleg h elég magas vagyok.Szóvala baj az h a combjaim nagyon nagyok .Csomó fogyókúrát kipróbáltam de csak arcra meg hasra fogyok.Mit tegyek?Segítene valaki?
2009. szept. 12. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2 nap alatt nemtehetsz semmit sajna, de pl használj Leg Magicet, segíthet.
2009. szept. 12. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
sehogy nem fogysz le 2 nap alattXD sportolj drágám az segít
2009. szept. 12. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

A combod kerületét döntően a femoralis izmok tömege határozza meg, nem pedig a subcutan zsír- és kötőszövet.

Továbbá 2 nap alatt nem lehet fogyni (ez hetek, hónapok kérdése _minimum_!), 13 évesen és 35 kilósan pedig ne a fogyókúrán járjon az eszed...

2009. szept. 12. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan azokkal mégy, akikkel suliba jársz!

Itt is ott is látnak, így szeretnek. Hány cm vagy? Tizenegy évesen csakis orvosi rendeletre és felügyelettel szabad fogyókúrázni. De 35 kilósan?? Nekem volt egy 70 kilós, 11 éves tanítványom, őt se engedte az orvos diétázni, csak nagyon lassan, mert a szívének nem tett jót! Neked fejlődnöd kell, serdülnöd. Nem fogyózhatsz. 35 kg!!!Eszem megáll!

Az alkatodat diétával nem lehet megváltoztatni. Tanulj meg előnyösen öltözködni, az csodákat tehet. Talán neked a lefele bővülő szoknya jobban áll, mint a szűk farmar.

De 11 évesen a 35-honnan vetted ezt a buta ötletet, hogy te fogyózzál???

Az osztálykirándulás remek lesz, és mindegy milyen a combod, az a lényeg, hogy jó fej legyél, és részt vegyél a társaságban!

2009. szept. 12. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

"A combod kerületét döntően a femoralis izmok tömege határozza meg, nem pedig a subcutan zsír- és kötőszövet. "

Most ezt szerinted 11 évesen érti? Azt se tanulta még, hogy "izom". Se azt, hogy "tömeg" A többiről ne is beszéljek.

2009. szept. 12. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Akkor értse meg azt, hogy 11 évesen NEM a fogyókúrán, hanem éppen az egészséges életmód kialakításán és a normális feljődésen kéne az eszének járnia.

(Mellesleg a korai életszakaszokban történő fogyókúrázások után szoktak a lánykák orvoshoz fordulni, hogy nem nő a mellük stb. _Biztos_ nincs összefüggés...)

2009. szept. 12. 17:45
 7/10 anonim válasza:
76%

Ezt komolyan mondod???? Nincs is mit leadnod...

Amúgy meg a sport csodákra képes!! De 2 nap alatt ne várj semmit, ezen már előbb kellett volna gondolkodni...

2009. szept. 12. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyerek.
2009. szept. 12. 18:38
 9/10 A kérdező kommentje:
amúgy elmondom hogy amiért az előbb "szidtatok"sport egészséges kaja stb az megvan hetente 3 alkalommal megyek focizni 2alkalommmal lovagolni 1alkalommal úszni és minden reggel 800m futás kell ennél több?????!!!!!!igaz mindennap eszek húst mert az kell de nem zsírosat meg egy csomó nyúlkaját zöldséget gyümölcsöt(amúgy elmentem az osztálykirándulása de még aznap este haza is jöttem mert 39,7 fokos lázam volt és szédültem.Szal ennyit erről...
2009. szept. 16. 10:40
 10/10 anonim válasza:
Akkor azért vastag a combod, mert sokat futsz :D
2009. okt. 5. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!