Mivel foglaljam le magam, hogy ne tudjak enni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 14:03
1/7 anonim válasza:
Elmehetnél sétálni.
Vagy másik megközelítés: miért ne tudj enni? Lakj jól normális étellel, utána nem leszel éhes, és nem kell lefoglalni magad mással.
2/7 A kérdező kommentje:
Az éhség nem az ellenségem! Csak a felesleges unalomból zabálás,ami szerintem káros akkor is,ha egészséges dolgokból viszem be.
2013. máj. 10. 14:09
3/7 anonim válasza:
Tanulj meg főzni! Ha rászánsz egy kis időt arra, hogy elkészítsd a finom és diétás ételed jobban fogod értékelni, a munkád gyümölcse lesz, nem pedig csak a sült galamb, ami unalmadban a szádba repül.
4/7 anonim válasza:
Jogos felvetés. A fölösleges evés mindenképpen fölösleges, így hát káros.
Elvileg napközben dolgozol vagy sulizol, ha nem akkor tényleg menj el járkálni. Ha tanulsz menj könyvtárba, így nem tudsz fölöslegesen enni.
5/7 A kérdező kommentje:
napközben nem is eszek unalmamban,csak ha itthon vagyok..
2013. máj. 10. 15:03
6/7 Derpette válasza:
Gyakorizz, és nem lesz időd enni :)Ismerkedj, chatelj..
7/7 anonim válasza:
nekem az segít, hogy teleiszom magam vízzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!