Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy gyümölcsös fagyiban...

Egy gyümölcsös fagyiban ugyanannyi a kalória, szénhidrát stb mint mondjuk egy puncsban vagy egy csokiban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 9. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Oké, egyél fagyit, egészségedre.

Ezt akartad hallani? Így már megfelel?

Hét kiló.. és a következő cél mi? Megtartani, vagy visszaszedni? Mert úgy tűnik te most az utóbbira pályázol.

2013. máj. 11. 09:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem arra vonatkozólag vártam tanácsokat, hogy egyek, vagy ne egyek, nanem arra, hogy ha már eszem, mindegy-e, hogy melyiket! Természetesen a tartás a cél, és nehogy azt hidd utolsó, hogy én nem ettem édességet a fogyóm alatt!
2013. máj. 11. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehull a lepel.. aztamakkos..!
2013. máj. 11. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanannyi van bennük, mivel kizárt, hogy az a gyümölcsfagyi látott valaha gyümölcsöt vagy a csoki csokit :D Aromázott tejpor oszt kész.
2013. jún. 19. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem közel azonosak, de néha mértékkel belefér egy diétába is. 1-2 gombócra gondolok, biztos nem több 200-300 kcal-nál egyik se. Ne azon múljon melyiket választod, hogy melyik a leglájtosabb, edd a kedvencedet ha már ritkán megendgedsz magadnak egy kis nasit. Szerintem abszolút nincs azzal baj, ha néha napján megengedsz magadnak egy kis édességet, pláne ha nem este teszed azt, rendesen mozogsz, és amúgy az étrendet követve, beleszámítod a napi kcal beviteledbe.

Az egészséges táplálkozás amúgy sem jelenti akárminek is a tilalmát, csak az összhangra, mennyiségekre, mértékre kell figyelni.

Kötekedőknek: Azt azért ti se gondoljátok komolyan, hogy 1-2 gombóc fagyitól, amit minden bizonnyal nem minden nap eszik, majd visszaszedi azt a 7 kilót egyből, pláne ha egyébként mellette jól eszik és sportol is. Nem tudom mit kell ennyit problémázni, én pl. eszem mindent, csak napszaknak megfelelően, pl este már csak fehérje+ zöldség, de reggel édességet is néha, és mégsem vagyok kövér!

Bár lehet, hogy nektek 174 centi 58 kiló az az, úgy, hogy heti 5x edzem!

2015. márc. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!