Ez jó kezdés lehet a fogyókúrának?
Figyelt kérdés
Igazából 8 évig versenyszerűen táncoltam, főleg balettoztam. 2 évvel ezelőtt elegem lett, ott hagytam a táncművészetit is és azóta felszedtem kb 10-12 kg-ot. Amikor abbahagytam sok problémám volt,de megoldottam őket. Kész vagyok végre változtatni. Mivel kisebb városba költöztem nem találtam semmi olyan mozgás lehetőséget, sportot, tánc egyesületet ami tetszene.
Szerintetek ez kezdésnek jó? http://www.youtube.com/watch?v=I8wnyjJAi-g
Élveztem a táncot ezért a Rubint Réka meg a többi fitness gurunak a dvd-i nem állnak közel hozzám. Jobban szeretek táncolni.
Amikor befejeztem a táncot elkezdtem mindenfélét összezabálni, szóval visszatérek a zöldségekre és a gyümölcsökre mint régen. Szerintetek sikerülhet visszaszereznem a régi alkatomat?
2013. máj. 9. 21:37
1/1 anonim válasza:
Kezdésnek jó. De ha kisebb városba költöztél, akkor ott biztos kisebb a forgalom, tisztább a levegő, több jó hely van kocogni, biciklizni. Ragadd meg a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!