Ez így jó fogyókúrának?
Figyelt kérdés
Reggelente csak gyümölcsöt eszek aztán ebédre rendes kaját. délután biciklizek és azt szeretném megkérdezni hogy este 6 óra előtt egy smack leves belefér-e ?2013. ápr. 15. 19:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, nem tudom mi az a smack leves, de ha becsületesen sportolsz ehetsz bármit. Este hat előtt meg pláne. Én suliba eszek két szenyót hazajövök eszek rendesen ebédet, vacsira 6-7-kor valami könnyű kaját, emellett szobabicaj és már fogytam egy csomót, nagyon meglátszk a változás. Szóval amit írsz az tökéletes lesz, ha komolyan gondolod és csinálod. ;)
2/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az elsővel...
Rámondja, hogy tökéletes és nemis tudja, hogy mi az a smack leves... az egy tartósítószerrel és mindenféle ízfokozókkal teletömött mű "leves".
Ha reggel csak gyümölcsöt eszel előbb utóbb tönkremegy a gyomrod, szerintem egyél reggel rántottát, vagy szendvicset, délben "rendes kaját." és estére pedig valami könnyűt.. ez a 6 óra után már ne együnk semmit ez egy hülyeség.. gondolom nem alszol már 8 órakor.
3/4 anonim válasza:
1 zacskó Smack leves 450 kalória, ha az emlékeim nem csalnak. Mivel, halvány lila sejtésünk sincs arról, mennyi kalóriát fogyasztasz, így nem tudunk semmit sem mondani. A fogyókúrát nem lehet csak hasracsapás szerűen végezni!
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába eszek szendvicset reggel, nem használ próbáltam már rendes szendvicset, szendvicset barna kenyérből,akkor egyszerű bake rollst de nem használt semmi
2013. ápr. 15. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!