Ha fogyok, az kisebb lesz? :D
Nem vagyok túlsúlyos. Van egy kis hasam, de nem a világ vége... :) Most kb 67 kg vagyok. (kb. 170 cm)
Szemölcsöm volt a talpamon, ezért kimaradtak a megszokott futási edzéseim. Szeretnék fogyni, feszesebb lenni. Annyit kérdeznék, hogyha fogyok a hasamból, combomból stb. a melleim is kisebbek lesznek?
(igazság szerint örülnék is neki.. egy kicsit!! :DD Melltartót találni... :/ eléggé "fura" a méretemben. Egyszerűen nem találom soha a PONT JÓ méretet. Nem érzem jól magam egyikben sem... :S :'D )
És hát ha kisebb lenne egy cseppet lehet h jobb lesz... :D
:$ nekem is hasonló gondjaim vannak, mint az 1. -nek. Annyira rossz érzés. Mert nem hű de milyen nagyok a melleim.. de a ruha meg borzalmasan áll rajtam... A barátnőim megnéznek mert nem melltartót veszek fel tesire, hanem mint a futó top.. hogy is magyarázzam... belebújós.. Néha annyira rosszul érzem magam emiatt a bőrömben.. :// :')
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!