Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyok, az kisebb lesz? :D

Ha fogyok, az kisebb lesz? :D

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos. Van egy kis hasam, de nem a világ vége... :) Most kb 67 kg vagyok. (kb. 170 cm)

Szemölcsöm volt a talpamon, ezért kimaradtak a megszokott futási edzéseim. Szeretnék fogyni, feszesebb lenni. Annyit kérdeznék, hogyha fogyok a hasamból, combomból stb. a melleim is kisebbek lesznek?

(igazság szerint örülnék is neki.. egy kicsit!! :DD Melltartót találni... :/ eléggé "fura" a méretemben. Egyszerűen nem találom soha a PONT JÓ méretet. Nem érzem jól magam egyikben sem... :S :'D )

És hát ha kisebb lenne egy cseppet lehet h jobb lesz... :D

2013. máj. 9. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Genetika. Nekem rettenetesen nehezen megy le onnan - engem a ruha vásárlásnál akadályoz, ami mindenhol pont jó, az mellben mindig szűk. :D
2013. máj. 9. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében megy le a mellből is, de van, aki 170 centihez 55 kg és nagy mellei vannak, ez genetika.
2013. máj. 9. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:

:$ nekem is hasonló gondjaim vannak, mint az 1. -nek. Annyira rossz érzés. Mert nem hű de milyen nagyok a melleim.. de a ruha meg borzalmasan áll rajtam... A barátnőim megnéznek mert nem melltartót veszek fel tesire, hanem mint a futó top.. hogy is magyarázzam... belebújós.. Néha annyira rosszul érzem magam emiatt a bőrömben.. :// :')

17/L

2013. máj. 9. 15:21
 4/6 poiu ***** válasza:
Alkati.
2013. máj. 9. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem minusz 15 kiló után alig ment valami a mellembőé. Ugyanazokat a melltartókat hordom, annyi, hogy most a legbelsőbe állítom, régen a szélsőbe volt. Pedig én is szeretnék onnan is, alkalmi ruha vásárlása nálam horror. És idén 2 lagzira is megyek, már frászom van, hogy nem fogok ruhát találni(legallábbis nem olyat, ami tetszik, meg amit meg tudok fizetni)
2013. máj. 9. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Én azt utálom, hogy nem vagyok tényleg annyira elhízva, és ha felveszek egy toppot, vagy pánt nélküli ruhát, akkor a hónaljam és a mellkasi rész között kikandikál egy kis háj.... :S annyira idegesít
2013. máj. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!