Szerintetek ez anorexiára utal?
Figyelt kérdés
17 éves/ lány vagyok, 166 cm magas és 74 kg. Már ez a 4. éve, hogy fogyókúrázom és mára már oda fajult bennem ez a dolog, hogy annyira szeretnék lefogyni, hogy nem tudok másra koncentrálni csak erre. Anno még 2 éve sikerült lefogynom 56 kg-ra, de akkor már mindenki azt mondta, hogy nagyon beteg vagyok és anyukámnak sikerült rávennie nagy nehezen, hogy szedjek fel egy pár kg-ot. De mára már azt vettem észre magamon, hogy hashajtót szedek, rettegek az elhízástól, megszállottan edzem a testem (mindennap 2-2,5 órát járok konditerembe), menstruációm kimarad már 3 hónapja, sokszor depressziós, ingerlékeny,és fáradt vagyok, száraz a bőröm, anyu szerint mindig sápadt vagyok , a vérnyomása ingadozik. Ez valóban anorexia lenne?!2013. máj. 9. 10:35
11/11 poiu válasza:
Igen, a diétád teljesen rossz. Többet kell enned kenyér nélkül. Pl. reggeli: bedobsz a serpenyőbe egy halom zöldséget (én baromfizsírral főzök), fedő alatt sütöd, párolod, amikor neked jó hozzáütsz egy tojást, vagy sonkát, vagy tegnapról maradt bármilyen húst, 3 perc és eheted. Ezzel jóllaksz, nem hízlal hanem táplál.
A kenyér - főleg reggel - felviszi az inzulint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!