Szerintetek ez anorexiára utal?
Nem tudom ez anorexia-e, de a probléma mentális jellegű.
Én a következőt tenném:
1. Elfogadom magamat olyannak amilyen most vagyok. Megbékélek jelenlegi állapotommal.
2. Kitűzöm magam elé az álomalakom. Hogyan szeretnék kinézni.
3. Megtervezem hogyan és mikorra érhetem el ezt egészségesen.
4. Megvalósítom a célom. Ennek érdekében megteszek mindent, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is.
Ajánlom figyelmedbe: A Gabriel Módszer című könyvet.
Bocs ha túl triviális dolgokat írtam, csak úgy érzetem most arra van elsősorban szükséged, hogy összeszedd a gondolataidat.
Anorexia?
Ez simán testképzavar, de 166hoz 74 kg vagy, 4 éve állításod szerint fogyókúrázol, de ez a testsúlyodon nem látszik meg, valamit nagyon rosszul csinálsz. 2 óra napi kondi nem megszállott testedzés, messze van tőle. Azért vagy sápadt, mert nem viszel be elég tápanyagot a testedbe, idióta módon akarod a célod elérni, minőségileg éhezik a tested. Kezdj el húst enni rendesen, egyél sok zöldséget, néha gyümölcsöt és nem leszel sápadt, ez így hosszú távon nem tartható.
Nem anorexiás vagy, csak "tudatlan", aki azt hiszi, fogyni csak úgy lehet, ha nem eszik.
Először is a hashajtót felejtsd el, mert csak tönkreteszi az emésztőrendszeredet és a végén a széklet sem fog távozni rendesen, csak segítséggel.
Ha ennyit edzel, akkor hogyhogy nem fogysz? Én csak napi fél órát mozgok és odafigyelek a kajára és simán lement rólam 10kg. Szóval valamit nem csinálsz jól.
Igen, amúgy lehetne anorexia is, de azért az nagyon súlyos, egyenlőre ott még nem tartasz, de jó úton vagy felé. Szerintem keress meg egy személyi edzőt, hogy állítson össze neked egy edzésprogramot és kérj segítséget a táplálkozáshoz is.
Mondjuk kétlem, hogy 56 kilóval betegesen sovány lettél volna, hiszen én 165 cm-vel vagyok 49 kiló, és lenne még sajnos hova fogynom... (nem kilóra, hanem centire persze)
De a lényeg: a mentalitással gondod van, de fogyást tekintve, valamit nagyon nem jól csinálsz.
Eszed a csomó kenyeret, fehérje semmi nincs benne, mit vársz ettől úgy mégis?
Ha rendesen ennél húst, nem pedig kenyeret, már rég 63 kg lennél és makk egészséges. Magnéziumhiányod van, Vashiányod van, makro-tápanyag semmi nem kerül a szervezetedbe, csak ch és víz, sose fogsz lefogyni. A rozskenyér ugyanúgy ch, sőt még sok esetben rosszabb is, mint a fehér kenyér, mert mesterségesen adnak neki ízt és színt. Ne kenyeret egyél, hanem húst, abból legalább 30dekát, mert sport mellé kell a fehérje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!