Reggelire jó lesz egy/kettő korpáskifli retekkel és uborkával? Ez kb hány kalória?
Retek (jó)
Uborka (jó)
Hol van hús, más zöldség, tojás?
Mi az a korpás kifli? Abban milyen tápanyag van, vagy mit csinálsz azzal?
Jó, kalóriabázison ki tudod számolni a kcal-tartalmát.
A paleosok fogják "lehurrogni", mert szerintük a gabona egészségtelen és teljesen ki kell iktatni az étrendedből - rajtad áll, hogy melyik állásponton vagy. :)
Komolyan mondom, inkább dögöljek meg, fojtsa meg a szívemet a zsír, minthogy ezt megegyem...
Nem lenne jobb inkább mozgásban gondolkodni, mint a koplalásban? Honnan van erőd ilyen ''kaják'' után pl dolgozni?
Bocsi az off-ért, de engem meg ez érdekelne. Rendes választ már úgyis kaptál :)
És biztos rengeteg embernek van szüksége JOGHURTRA meg ZABPEHELYRE.
Hiszen ilyen táplálékokhoz alkalmazkodott a szervezetünk, ez mindenki előtt nyilvánvaló :D El kell kezdeni alapozni az 'egészséget' már iskolás korban, ez kétségtelen :)))
TH - Nem leszek kedves, r*hadt sz*r napom volt, most is az ájulás keringet.
Mi lenne ha leszállnál arról, hogy ÉN MIT ESZEK!? Nem azt mondtam a hölgynek/úrnak, hogy egyen azt, amit én vagy gondolja azt, amit én. Olvasson utána döntse el. Az első válaszomhoz még oda is írtam, hogy ti paleosok nem támogatjátok a gabonát, nézzen utána, döntsön ő.
Ahhoz az ég világon semmi közöd, hogy én mit eszek, főleg úgy, hogy egy árva kérdést nem tettem fel sem neked, sem senki másnak, hogy jó-e.
Nekem ad elég energiát a napra, amit délelőtt eszek, megfelel és viszonylag egészségesnek is érzem magam jelen állapotban. (a viszonylag az édes számnak köszönhető, nem kérek újabb kötekedést)
Semmi bajom veled, ha valaki kérdez válaszolj nyugodtan - hisz jó ha több tanácsot kap az illető, tud válogatni, de NORMÁLIS STÍLUSBAN, és ne a többi válaszolót oktasd és hurrogd le!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!