Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire jó lesz egy/kettő...

Reggelire jó lesz egy/kettő korpáskifli retekkel és uborkával? Ez kb hány kalória?

Figyelt kérdés
nincs vaj meg semmi más csak uborka meg retek

2013. máj. 8. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Retek (jó)

Uborka (jó)

Hol van hús, más zöldség, tojás?

Mi az a korpás kifli? Abban milyen tápanyag van, vagy mit csinálsz azzal?

2013. máj. 9. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó, kalóriabázison ki tudod számolni a kcal-tartalmát.

A paleosok fogják "lehurrogni", mert szerintük a gabona egészségtelen és teljesen ki kell iktatni az étrendedből - rajtad áll, hogy melyik állásponton vagy. :)

2013. máj. 9. 09:29
 3/8 anonim válasza:

Komolyan mondom, inkább dögöljek meg, fojtsa meg a szívemet a zsír, minthogy ezt megegyem...

Nem lenne jobb inkább mozgásban gondolkodni, mint a koplalásban? Honnan van erőd ilyen ''kaják'' után pl dolgozni?

Bocsi az off-ért, de engem meg ez érdekelne. Rendes választ már úgyis kaptál :)

2013. máj. 9. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez mióta koplalás? Nem egész nap ezt eszi, csak reggelire...
2013. máj. 9. 13:18
 5/8 anonim válasza:
Nem kötekedésből írom, de én rántottát, bundáskenyeret, vajas kenyeret szalámival és sajttal, meg ilyesmiket eszem reggelire és nem is keveset. Nem úgy szól a mondás, hogy reggelizz, mint egy király?
2013. máj. 9. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A mondás így szól, de az nem jelenti, hogy azt is kell tenni. :) Én reggelire egy joghurtot eszem, plusz egy kis natúr zabpelyhet, tízóraira egy szendvicset. És suliban vagyok 4-5ig, még sincs semmi bajom, és ott se vagyok fáradt. Mindenkinek mások a szükségletei... :)
2013. máj. 9. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

És biztos rengeteg embernek van szüksége JOGHURTRA meg ZABPEHELYRE.

Hiszen ilyen táplálékokhoz alkalmazkodott a szervezetünk, ez mindenki előtt nyilvánvaló :D El kell kezdeni alapozni az 'egészséget' már iskolás korban, ez kétségtelen :)))

2013. máj. 9. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:

TH - Nem leszek kedves, r*hadt sz*r napom volt, most is az ájulás keringet.

Mi lenne ha leszállnál arról, hogy ÉN MIT ESZEK!? Nem azt mondtam a hölgynek/úrnak, hogy egyen azt, amit én vagy gondolja azt, amit én. Olvasson utána döntse el. Az első válaszomhoz még oda is írtam, hogy ti paleosok nem támogatjátok a gabonát, nézzen utána, döntsön ő.

Ahhoz az ég világon semmi közöd, hogy én mit eszek, főleg úgy, hogy egy árva kérdést nem tettem fel sem neked, sem senki másnak, hogy jó-e.

Nekem ad elég energiát a napra, amit délelőtt eszek, megfelel és viszonylag egészségesnek is érzem magam jelen állapotban. (a viszonylag az édes számnak köszönhető, nem kérek újabb kötekedést)

Semmi bajom veled, ha valaki kérdez válaszolj nyugodtan - hisz jó ha több tanácsot kap az illető, tud válogatni, de NORMÁLIS STÍLUSBAN, és ne a többi válaszolót oktasd és hurrogd le!

Köszönöm!

2013. máj. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!