Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » édesszájú vagyok folyton csak...

édesszájú vagyok folyton csak édes kajákat ennék, miket lehet készíteni zabpelyhen kivül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Epret, és banánt összeturmixolsz tejjel, raksz rájuk egy kis mézet, és kész is. Nagyon jól eltelítenek. :) Még mindig jobb, mintha csokit ennél.
2013. máj. 7. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Bármilyen xilites ételt.

De igazából legjobb ha elég húst és zsírt eszel, és kevésbé kívánod az édességet, mert semmiképpen nem jó édes ízek után vágyni hosszú távon.

2013. máj. 7. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért pont a zabpehely? Ehetsz gyümölcsöt is, az is édes. De hidd el, ha kicsit odafigyelsz arra mit eszel, megdöbbenve fogod tapasztalni, hogy pl a koktélparadicsom,a kaliforniai paprika...is édes valamennyire. A kókuszlisztet tudom még ajánlani, ha nagyon nem bírod ki. Süss belőle egy piskótát tojással és nyírfacukorral.
2013. máj. 7. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem még ami sokat segít, amikor kívánom az édeset, hogy az orrom, és a felső ajkam közötti részre rárakom a mutatóujjam, kicsit meg is nyomom vele, és 5-10 percig ott hagyom, aztán már csillapodik is az édességhiányom. :D
2013. máj. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!