Le kéne adnom pár kilót, hogy "vonzóbb" legyek. Hogy csináljam?
Szálkásító diéta kell és heti 3-4 aerob edzés, pl kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb.
Diéta: fehér lisztes, cukros sz@rokat iktasd ki, cukros üdítőket is. Sovány húsok, tojás, sovány túró, kis barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér és sok zöldség az mehet. A szénhidrátokkal óvatosan, kb 1-2g x testtömegkg legyen/nap.
fejlődésben lévő szervezet, így nem ajánlatos fogyózni
igyál sok vizet, anyagcserét gyorsít a zöld tea natúran,
üdítőket felejtsd el, amúgy eheted azt mint eddig, csak kevesebbet, mást ne tegyél, N
Normális ételekkel nem híznál.. sőt még fogynál is (kaptál tippeket rá hogy mit egyél).
Én úgy szoktam írni, hogy az ember hús és zöldségevő. Nem cukorevő, nem kenyérevő, nem hamburger meg joghurtevő.. hanem zöldség és húsevő.
Tartsuk magunkat ehhez.
A pasid helyett adott esetben találj egy FÉRFIT aki szeret. Nem állítom, hogy a mostani nem szeret.. csak én szeretek pofátlan és felkavaró dolgokat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!