Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le kéne adnom pár kilót, hogy...

Solya06 kérdése:

Le kéne adnom pár kilót, hogy "vonzóbb" legyek. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és az elmúlt időben felszaladt rám, egy kis felesleg kb. 5 kiló... A pasim már nem tud úgy emelgetni pl, mint régen, és meg is látszanak rajtam a plusz kilók... a pasimat nem zavarja, de engem igen. kéne valami természetes, egyszerű, és nem túl durva fogyókúra, amitöl 1-2 hónap alatt lefogyok. köszi előre is :) 15L

2013. máj. 7. 07:01
 1/7 zozonrg válasza:
Szia!Az már egy jó pont,hogy tenni is akarsz a jó alakért.Először is nem szabad koplalni,csak változtatni az étrendeden.Minden cukor tartalmú szénsavas üdítőt mellőzni kell,fehér kenyér is nagyon hízlal.Csirkemellfilé rizsel egy kevés saláta a jó étel,meg az ilyenek.Ezeknek utánnanézhetsz vagy kérdezhetsz bármely fitnesses boltban.
2013. máj. 7. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Szálkásító diéta kell és heti 3-4 aerob edzés, pl kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb.

Diéta: fehér lisztes, cukros sz@rokat iktasd ki, cukros üdítőket is. Sovány húsok, tojás, sovány túró, kis barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér és sok zöldség az mehet. A szénhidrátokkal óvatosan, kb 1-2g x testtömegkg legyen/nap.

2013. máj. 7. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Egészséges táplálkozás,ahogy már előttem javasolták és futás. Nekem használ,szintén kb 5kg plusz van rajtam. Sok sikert. :)
2013. máj. 7. 07:33
 4/7 anonim válasza:

fejlődésben lévő szervezet, így nem ajánlatos fogyózni

igyál sok vizet, anyagcserét gyorsít a zöld tea natúran,

üdítőket felejtsd el, amúgy eheted azt mint eddig, csak kevesebbet, mást ne tegyél, N

2013. máj. 7. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Normális ételekkel nem híznál.. sőt még fogynál is (kaptál tippeket rá hogy mit egyél).

Én úgy szoktam írni, hogy az ember hús és zöldségevő. Nem cukorevő, nem kenyérevő, nem hamburger meg joghurtevő.. hanem zöldség és húsevő.

Tartsuk magunkat ehhez.

A pasid helyett adott esetben találj egy FÉRFIT aki szeret. Nem állítom, hogy a mostani nem szeret.. csak én szeretek pofátlan és felkavaró dolgokat írni.

2013. máj. 7. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Pasid nem bír el plusz 5 kilót? Kemény..
2013. máj. 7. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
A barátom mindig mondja, h ne fogyózzak, tök jó a testalkatom, de sztem nem az... nameg hozzá képest... ő sem egy vékony ember.... :)
2013. máj. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!