Mi a véleményetek erről a diétáról?
nagyon szeretnék lapos hasat a nyárra,és " összeálítottam" egy átlag étkezést :
reggeli: alma,főtt tojás, 3 pufasztott rizs
ebéd: 2 db főtt tojás,párolt borsó, 3 db extrudált kenyér
( a kicsi coop-os)
vacsora : alma
6-s ha elolvastad volna látnád hogy nem egyszer kell enni naponta, de még az is jobb lenne mint a jelenlegi étrendje, mert egy étkezésre is többet lehet enni mint amit egésznap eszik, én ettől jobban kilennék.
Ha keveset eszel a szervezet felkészül a raktározásra mivel alig kap, ha egyszer egy picit többet eszel azt is elfogja raktározni. Az étrend amit linkeltem alulevés/túlevés. Egy kb 16-18 órás "böjről" szól ami nem igazi böjt hiszen natúr húst és zöldséget lehet enni egy picit. A szervezet felkészül itt is a raktározásra, de aztán kb 4 óra alatt bekajálsz amitől a szervezet tudja hogy nem kell raktározni, mivel ez mindenap így van. Edzés után mennek a szénhidrátok amit egyből bele is nyom az izmokba. Lényegében jobb tápanyagokat kaphatsz meg ezzel és a megfelelő étrenddel mint azzal amit jelenleg folytatsz gondolom eredmény nélkül.
Próbáld ki ha szeretnéd nem muszáj, ha esetleg nem emelett döntesz, arra figyelj hogy mozogni is kell. Étkezést összeállitani nem tudunk,mert hogy semmit nem tudunk rólad. Gyümölcsből ne egyél sokat (gyümölcscukor), zöldségekből sokat lehet enni, meg natúr csirkehúsból esetleg pácoltan is lehet. Kb ennyi. Hús + zöldség (brokolli, különböző zöldségkeverékek) nagyjából mindig. Napi egyszer lehet rizzsel, az ilyen puffasztott rizs, extrudált kenyér felesleges. És normális adagokat kell enni.
Marhára nem mindegy, hogy a kalóriát miből viszed be.
Hal, hús, tojás, saláták, zöldségek, víz. Ezek hasznos táplálékok. Amit felsoroltál szemét kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!