Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Citrommmm kérdése:

Mi a véleményetek erről a diétáról?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék lapos hasat a nyárra,és " összeálítottam" egy átlag étkezést :

reggeli: alma,főtt tojás, 3 pufasztott rizs

ebéd: 2 db főtt tojás,párolt borsó, 3 db extrudált kenyér

( a kicsi coop-os)

vacsora : alma

2013. máj. 6. 15:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
helyette tippek ?:S :)
2013. máj. 6. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:

6-s ha elolvastad volna látnád hogy nem egyszer kell enni naponta, de még az is jobb lenne mint a jelenlegi étrendje, mert egy étkezésre is többet lehet enni mint amit egésznap eszik, én ettől jobban kilennék.

Ha keveset eszel a szervezet felkészül a raktározásra mivel alig kap, ha egyszer egy picit többet eszel azt is elfogja raktározni. Az étrend amit linkeltem alulevés/túlevés. Egy kb 16-18 órás "böjről" szól ami nem igazi böjt hiszen natúr húst és zöldséget lehet enni egy picit. A szervezet felkészül itt is a raktározásra, de aztán kb 4 óra alatt bekajálsz amitől a szervezet tudja hogy nem kell raktározni, mivel ez mindenap így van. Edzés után mennek a szénhidrátok amit egyből bele is nyom az izmokba. Lényegében jobb tápanyagokat kaphatsz meg ezzel és a megfelelő étrenddel mint azzal amit jelenleg folytatsz gondolom eredmény nélkül.

Próbáld ki ha szeretnéd nem muszáj, ha esetleg nem emelett döntesz, arra figyelj hogy mozogni is kell. Étkezést összeállitani nem tudunk,mert hogy semmit nem tudunk rólad. Gyümölcsből ne egyél sokat (gyümölcscukor), zöldségekből sokat lehet enni, meg natúr csirkehúsból esetleg pácoltan is lehet. Kb ennyi. Hús + zöldség (brokolli, különböző zöldségkeverékek) nagyjából mindig. Napi egyszer lehet rizzsel, az ilyen puffasztott rizs, extrudált kenyér felesleges. És normális adagokat kell enni.

2013. máj. 6. 20:02
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm !! nagyon aranyos vagy,aranyosak vagytok,sokat segítetettek :)
2013. máj. 6. 20:31
 14/17 A kérdező kommentje:
és még egy hülye kérésem lenne :$ mi van akkor,hogyha mondjuk alapjáraton 1500 kcal-t éget a szervezetem,és én 1000 kcal-t viszek be minden nap (most csak írtam valamit) akkor ebben az 1000 kcal-ban szerepelhet twix csoki,vagy éppen pizzás csiga is ? mert a szervezetem elégeti?:O persze feltéve,hogy nem lépem túl az 1000 kcal-os keretet :)
2013. máj. 6. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Marhára nem mindegy, hogy a kalóriát miből viszed be.

Hal, hús, tojás, saláták, zöldségek, víz. Ezek hasznos táplálékok. Amit felsoroltál szemét kaja.

2013. máj. 6. 20:45
 16/17 A kérdező kommentje:
jó értem... de akkor azt nem bontja le,ugye ? egyébként nem minden nap gondoltam,hanem heti 2szer kb :)
2013. máj. 6. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
hizni talán nem hiznál tőle, de mivel nincs benne normális táplállék a szervezeted nem fog megfelelően működni. Csokit nem tud izomba beépiteni, meg nagyjából sehova sem csak zsírként, amit elakarsz kerülni, egy-egy csoki belefér akár naponta is, csak ne ez legyen. Egy darabig (szép eredmény az is) el lehet jutni akár úgyis hogy ezek benne maradnak. Vedd meg /tölsd le a Gabriel módszer cimű könyvet. Kicsit más oldalról közeliti a dolgokat, szerintem az is jó.
2013. máj. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!